SCHOCKEMÖHLEN ORIIT NYT TARJOLLA SUOMESSAOman kasvatustoiminnan pakastesiemennysten hyvien tiinehtyvyystuloksien rohkaisemana Carrus Dressage on päättänyt aloittaa Paul Schockemöhlen oriiden sperman välityksen Suomeen. Orivalikoima on kattava. Schockemöhlen oriiden pakastevarasto sijaitsee Ordenojan Oriasemalla Pöytyällä, jolloin pakasteannokset ovat helposti ja nopeasti aina saatavilla. Pakasteannoksia lähetetään myös muille pakastesiemennyksiä tekeville oriasemille.

Schockemöhlen oriit ovat myös tamman omistajien saatavilla ulkomaan tuoresiirtoina. Tuoresiirrotkin ovat toimineet erittäin hyvin, tällöin lähetyspäivät ovat maanantaista torstaihin heinäkuun loppuun asti ja tammakohtaisten annosten määrää ei ole rajoitettu. Orikohtaisessa esittelyssä kerrotaan tarkemmin minkä oriin tuoresiementä on saatavilla, kuitenkin niin että tuoresiemenen saatavuus täytyy ennen tilausta vielä varmistaa. Saatavuutta voi rajoittaa esim. oriin kisakalenteri, sairaus tai niin suuri kysyntä ettei siementä riitä ulkomaan tai Saksan sisäisiin siirtoihin. Tällöin tamman omistaja voi valita tilalle toisen saatavana olevan orin, jolloin viimeiseksi käytetyn orin maksu jää voimaan. Mikäli tuoresiirroilla siemennetty tamma ei tule kantavaksi tai luo alkion, hyvitetään seuraavan vuoden tuoresiemennysmaksussa puolet nyt maksetusta kausimaksusta, kun eläinlääkärintodistus asiasta on toimitettu marraskuun loppuun mennessä. Jos tuoresiemennykset on aloitettu ensimmäisen kerran vasta heinäkuussa ja tamma ei ehdi tiinehtyä ennen kauden loppua, on kausimaksu yhä voimassa seuraavan kauden saman hintaluokan oreissa. Myös tällöin tulee toimittaa eläinlääkärin todistus tiinehtymättömyydestä marraskuun loppuun mennessä. Pakasteina on saatavana myös vanhempia, todetusti hyvin toimivia pakasteita niistä oreista, jotka ovat aiemmin hypänneet asemalla, kuten esimerkiksi Don Primero, Lord Sinclair I ja Rosario. Valtaosalle oreista haetaan FWB-jalostuksen käyttölupa Hippokselta. Muitakin Schockemöhlen oreja kuin FWB-jalostusluvan saaneita voi käyttää FWB-jalostuksessa Hippoksen tammakohtaisella luvalla. Linkki lupahakemuslomakkeeseen.

Mikäli haluat käyttää tammallesi Schockemöhlen oreja, ota yhteyttä
Carrus Dressage Helena Niiranen 044 9888 210
tai Kaisa Niiranen 0400 812 247
E-mail: info@carrusdressage.com

Tilauksen yhteydessä ilmoita:
- orin nimi
- tamman omistajan nimi ja osoite
- tilauksen toimistusosoite ja siementävä eläinlääkäri
- tamman tiedot (nimi, rekisteritunnus, sukutiedot ja ikä) Huom. Toimitettavan siemenen saa käyttää vain tilauksessa mainitulle tammalle.
- kasvatusjärjestön jäsennumero, jos haluat siemennyksen rekisteröitäväksi Saksassa

Pakasteiden tilaukset ja siemennykset
Ordenojan Oriasema
0400 983 287 tai 050 512 6027 Liisa Savo
0400 221 173 Kalle Savo
E-mail: liisa.savo@suomi24.fi
www-sivut http://www.ordenoja.fi

Muita pakastesiemennyksiin hyvin perehtyneitä asemia
Koivulan Hevostila, Pornainen
Katja Lahdenvuo 050 563 6623
http://www.koivulanhevostila.fi/

Kallelan Oriasema, Kalanti
Kaisa Nivola 0500 788 977
Ylölän Oriasema Suonenjoki puh. 050 541 4439
http://www.callela.net

Hevoskylän Klinikka Orimattila
Leena Väihkönen 0400 924 255

Muut ehdot:
Siemen on maksettava Liedon SP 430900-10123172 pankkitilille ennen tamman siementämistä.
Hintaan lisätään lähetyskulut toteutuneen mukaan ja alv.
Tuoresiirron lähetyskulut ovat 60€/lähetys sekä lähetysaseman eläinlääkärin kulut eli yhteensä noin 100€.Valokuvien oikeudet / Photo credits:
Beelitz, Bronkhorst, Bugtrup, Digital World, Ernst, Eylers, Frieler, gr. Feldhaus, Lafrentz, Melissen, Rau, Ridehesten, Rüschel, Schreiner, Sportfot, Wiegaarden
Webdesign ©Pet-Web 2010