Action Breaker

Heartbreaker - Lys de Darmen
*2000, ruunikko, 176 cm, BWP

Hyväksytty: Belgia, Hannover, Mecklenburg, Oldenburg, OS-International, Rhineland, Westphalia, SGSB

Pakasteen kausimaksu: 2000 €

VideoHeartbreaker
Nimmerdor
Farn
Ramonaa
Bacarole
Silvano
Orchidee
Jarme v.'t Steentje
Lys de Darmen
Et Hop
Darmen
Freja
Porche de Bornival
Querry


Yksi maailman parhaista esteoreista

Raamikas ori jolla on paljon skouppia ja menestystä ympäri maailman: Action Breaker menestyi Sergio Alvarez Moyan (ESP) kanssa Dublinissa, Hicksteadissa, Monte Carlossa, Zürichissä, Genevessä ja La Corunassa. Vuonna 2010 ori menestyi World Equestrian Gameseissa Kentuckyssä ja Aachenin haastavassa GP-luokassa ori oli kolmas. Oriin ensimmäisestä jälkeläisvuosikerrasta tuli kaksi jalostukseen hyväksyttyä oria, joista toinen oli vara champion OS-oripäivillä Vechtassa vuonna 2014.

Oriin isä Heartbreaker menestyi kansainvälisesti Peter Geerinkin (NED) kanssa. Uransa loppupuolella ori sijoittui neljänneksi Aachenin GP:ssä ja voitti mestaruuden Dortmundissa. Heartbreaker johti estepuolen jalostusindeksejä Belgiassa ja Hollannissa. Oriin jälkeläiset suorittavat hienosti GP-tasolla, mm. Toulon/Hubert Bourdy, Topinambur/Penelope Leprevost, Skybreaker/Mikael Forsten, ja kaiken lisäksi ori on emän isänä legendaariselle Cornet Obolenskylle/MarcoKutscher.

Action Breakerin emä kilpaili aina 130-luokkiin asti hyvällä menestyksellä. Emästä on myös Action Breakerin täysiveli Quasimodo van de Molendreef joka on myös menestynyt kansainvälisissä ympyröissä, sekä kaksi muuta jälkeläistä jotka ovat kilpailleet M-tasolla. Emän isä, Lys de Darmen, oli yksi Belgian parhaista tammojen tuottajista ja josta on myös huippuhevoset kuten Oberon/Rodrigo Pessoa, Medusa / Jeroen Dubbeldam ja Qualité / Robert Whitaker.

Action Breaker on ainutkertainen esimerkki poikkeuksellisesta oriista!

Omistaja: Alvarez Moya Horses S.LWebdesign ©Pet-Web 2010