Atlantus

Quickfeuer van Koekshof - President
*2000, rautias, 169 cm, Belgia

Hyväksytty:
Mecklenburg, Oldenburg, OS-International, Rhineland,
South German Stud Books, Westphalia, FWB tammakohtaisella luvalla

Kausimaksu: 1000 € (+ alv. 7%), vain pakaste


Quickfeuer van Koekshof
Heartbreaker
Nimmerdor
Bacarole
Feuergold v.h. Bekersveld
Goldschläger
C-Weinnebel v. Roelansbos
Zolanda
President
Turnbled xx
Rhea
Porta
Garant v. Farn
Jolanda


Kultaa ja pronssia Junioreiden ja Nuorten ratsastajien Euroopan mestaruuskisoissa

Atlantuksella on voittajan vaistot. Ori nousi kuuluisuuteen Saksassa Nuorten ratsastajien mestaruuskisoissa, joissa ori ja ratsastajansa Andreas Kreuzer voittivat henkilökohtaisen pronssimitalin. Tämän sinällään vaikuttavan saavutuksen jälkeen parivaljakko nappasi joukkuekultaa ja toisen henkilökohtaisen pronssin Euroopan mestaruuskisoissa. Andreas ja Atlantus sijoittuivat viiden parhaan joukkoon Spangenbergin GP:ssä ja olivat johtavina palkintojen voittajina Vejer de la Fronteran, Isingin ja Lanakenin GP:ssä. Seitsemänvuotiaana Atlantus kvaalautui Nuorten Estehevosten Maailmanmestaruuskisojen finaaliin Lanakenissa. Kuusivuotiaana Atlantus kilpaili menestyksekkäästi CSI Moorselessä ja kahdeksanvuotiaana CSI Wiesbadenissa.

Atlantuksen isä, Quickfeuer van Koekshof, yhdistää Holsteinin erinomaisen hyppylinjan Farnin jälkeläisen Nimmerdorin kautta Hannoverin kuuluisimpiin esteoreihin Gotthardiin ja Weingauhun. Quickfeuer on jättänyt useita kansainvälisesti menestyneitä hyppyhevosia kuten Wonder vd Roshoeven Douglas Duffinsin, Wangaron Malin Bayardin, Ultra Foxin Nick Dekkersin ja Unica vd Roshoeven Angela Lawrencen ratsastamina.

Oriin emä, Zolanda, on täysverityyppinen tytär oriista President, jonka isä on Tumbled xx, ja on mitä ilmeisimmin perinyt emän isoisältä Talisman xx:ltä täysverisen geenit. Emälinja on myös jättänyt hyväksytyt oriit nimeltä Handel oriista Wolfgang ja ja Numberto oriista Negro.

Atlantus on erinomainen suorittaja, jolla on hyvin positiivinen asenne.

Omistaja: Jumpmex Sporthorses GmbH, Saksa


Webdesign ©Pet-Web 2010