Balou du Rouet

Video

Baloubet du Rouet - Continue
*1999, ruunikko, 171 cm, Oldenburg

Hyväksytty: FWB, France, Hanover, IHB, Italy, Mecklenburg, Oldenburg, OS-International, Poland, Rhineland, SWB, Southern German Stud Books, Westphalia, Zangersheide

Kausimaksu: 1800 € (+ alv. 7%) WFFS positiivinen


Baloubet du Rouet
Galoubet A
Almé Z
Viti
Mesange du Rouet
Starter
Badine
Georgia
Continue
Contender
Felici
Georgette II
Domino
Georgette


Omaa luokkaansa oleva erittäin moderni Baloubetin poika

Nuoresta iästään huolimatta Balou de Roueta voidaan pitää kansainvälisesti tunnustettuna jalostusoriina. Bundeschampionaatin finaalissa Warendorfissa näkyy vuosittain 5- ja 6-vuotiaiden finaalissa oriin jälkeläisiä. Vaikuttava määrä, 75 jälkeläistä, kilpailee jo S-tason vaativissa luokissa. Baloubetta du Soleil on jo nauttinut kansainvälisestä voitosta Rotterdamissa, jalostukseen hyväksytty ori Horse Gym's Balzaci/Felix Hassmann on voittanut yksitoista kertaa S-tason luokkia ja sijoittunut ensimmäiseksi kansainvälisissä kilpailuissa esim. Leipzigissä. PBM Best of Balou FBW/Uwe Carstensen voittivat Wiener Neustadtissa vuonna 2011 ja Lars Niebergillä on Balounitossa tuleva mestaruuskisojen ratsu. Balou du Rouetin jälkeläiset ovat vuodessa tuplanneet palkintorahamääränsä 482 000 euroon. Oriin jälkeläisiä näkyy joka vuosi varsa- ja ratsuhuutokaupoissa Saksassa ja ulkomailla. Oriilla on myös 40 jalostukseen hyväksyttyä orijälkeläistä.

Oriin menestys oli odotettavissa. Oriin isä Baloubet du Rouet, kolminkertainen World Cup voittaja ja Olympiakultamitalisti, on rankattu WBFSH:n esteoriiden listalla ykköseksi ja on tuottanut valtavan joukon kansainvälisiä urheiluhevosia. Oriin emästä Georgiasta on myös Cornet's Balou, vuoden 2011 5-vuotiaiden Bundeschampionaatin voittaja ja on yhteydessä linjaan joka on tunnettu myös oreista Daddy Cool, Lord Sandro ja Sandrissimo. Balou du Rouet itse voitti 19 nuorten hevosten luokkaa ja viimeisen karsinnan Bundeschampionaattiin huippupistein 9,2 sekä oli usein menestyksekäs S-tasolla.

Balou du Rouet: Nuori ori jota pidetään legendaarisen Baloubet du Rouetin menestyneimpänä jälkeläisenä jalostuksessa
Webdesign ©Pet-Web 2010