Baloutaire PS

Video

Balou du Rouet - Chacco-Blue
*2011, 172 cm

Zangersheide (OS-International ja muut kantakirjat hyväksytyn suorituskyvynkokeen jälkeen)

Kausimaksu 1000 € (+ alv. 7%)


Balou du Rouet
Baloubet du Rouet
Galoubet A
Mesange du Rouet
Georgia
Starter
Badine
Chataire
Chacco-Blue
Chambertin
Contara
Nema
Voltaire
Copalia L'Enchante


Moderni rakenne, harvinainen geneettinen yhdistelmä:
Balou du Rouet - Chacco-Blue - Voltaire - Quidam de Revel

Tämä ori on suuri, hyvällä tyypillä varustettu ja lahjakas Balou du Rouetin poika, jonka isän jälkeläiset ovat vuosikaudet esiintyneet kansainvälisillä esteareenoilla. Baloutaire PS esiintyy hyvin ja myös liikkuu hyvin askellajein ylämäkeen, ja esteillä osoittaa valtavaa kykyä ja erinomaista tekniikkaa.

Oriin sukutaulussa yhdistyvät maailman eliittiesteoriit: isä Balou du Roeut on vuosikaudet ollut WBFSH:n rankingin kymmenen parhaimman joukossa, ja emän isä Chacco-Blue oli kyseisen rankingin ykkösenä 2017. Kolmannesta sukupolvesta löytyy Voltaire, joka menestyi kansainvälisesti Jos Lansinkin ja Emile Hendrixin kanssa. Voltairen lukuisten jälkeläisten urheilumenestyksen ansiosta Voltaire voidaan lukea tunnetuimpien esteoriiden joukkoon. Sama pätee Quidam de Reveliin, joka löytyy oriin neljännestä polvesta, Quidam de Revel oli myös Barcelonan 1992 Olympialaisten pronssijoukkueessa ja neljäs henkilökohtaisessa kilpailussa Hervé Godignonin kanssa. Vuodesta 1993 eteenpäin ori menestyi Thomas Velinin kanssa, ja asettui korkealle tasolle myös jalostuksellisesti.

Baloutaire PS polveutuu ranskalaisesta emälinjasta 94, josta on syntynyt useampia menestyksekkäitä oreja Selle Francais jalostukseen, kuten Belphegor IV, Fair Play III, Lyndon ja Veneur du Prêlet, sekä useita kansainvälisen tason urheiluhevosia, tärkeimpänä mainittakoon Steve Guerdatin 2012 Lontoon Olympialaisten Nino de Buissonets.

Nuori ori, jossa on kokoa ja kykyä


Webdesign ©Pet-Web 2010