Barroso

Bordeaux - Saros xx
*2010, ruunikko, 168cm, KWPN

Hyväksytty: Oldenburg, Rhineland, Westphalia, South German Stud Books, Mecklenburg, FWB tammakohtaisella luvalla

Kausimaksu: 800 € (+ alv. 7%), vain pakasteBordeaux
United
Krack C
Nessica
Venna
Gribaldi
Leandra M
Kendy
Saros xx
Charlottown xx
Sayonara xx
Tomattie
Folio
Kim


Bordeuax asettaa standareja!

Barroso on täysiverityyppinen nuori ori, jolla on ns. outcross pedigree. Oriilla on erinomainen tyyppi yhdistettynä hienoihin linjoihin ja korrekteihin jalkoihin. Kolme ykkösluokan rytmikästä perusaskellajia, joissa liike menee selän läpi, lupailee erittäin mukavaa ratsastettavuutta. Oriin isä Bordeaux oli vuonna 2009 KWPN oripäivien voittajaori, ja vuotta myöhemmin Ermelossa suorituskyvynkokeen voittaja. Vuonna 2012 ori sijoittui neljänneksi Nuorten Hevosten MM:ssa Verdenissa Eva Möllerin ratsastamana. 2012-2013 talvikautena Bordeaux kvalifioitui selkeillä voitoilla Hollannissa orikilpailuissa. S'Hertogenboschissa järjestettäviin finaaleihin ori matkustaa oman ikäluokkansa ehdottomana ennakkosuosikkina, ja oria pidetään myös Hollannissa oman ikäluokkansa menestyneimpänä edustajana.

Barrosossa yhdistyy kansainvälisiä kouluratsastussankareita kuten Krack C, Partout/T., Gribaldi/T., ja Donnerhall. Lisäksi ori tulee ensiluokkaisesta Westfalenilaisesta Dodona-linjasta, josta ovat myös tulleet oriit Rubinstein I ja II, Royal Angelo I ja II, sekä kansainvälisiä huippukouluhevosia kuten Ahlerich 2/Dr. Reiner Klimke, Amon/Annermarie Sanders-Keyzer (Hollanti) ja Rembrandt 24/Nicole Uphoff. Barroson emästä Kendystä, joka on merkittävästä täysiverioriista Saros xx, on myös tullut menestyksekkäät Grand Prix ratsut Shadow (i. Democraat) ja Up to You (i. Gribaldi).

Tätä linjaa, joka edustaa kuuluisaa Schlenderhaner Schwarzgold perhettä, käytettiin lyhyen ajan Reinin alueella ennen kuin se siirtyi Hollantiin, missä se nauttii suurta arvostusta ja on jättänyt useita jalostukseen hyväksyttyjä oreja kuten Belisar, Karosso, Erato, Gatecrasher xx, Jolly Jumper Midi Noir ja Jonas.

Barroso: Jalontava ori suurimpiin vaatimuksiin!

Yhteisomistus: Joop van Uytert, Hollanti


Webdesign ©Pet-Web 2010