Big Star

Video
Quick Star - Nimmerdor
*2003, 172 cm

Hyväksytty:
OS-International, Hannover, Rhineland, Mecklenburg, South German Stud Books, Westphalia, Holstein

Kausimaksu: 4000 €
+ lähetyskulut 300 € (+ alv. 7%), ei pakastetta


Quick Star
Galoubet A
Almé Z
Viti
Stella
Nithard x
Flora
Jolanda
Nimmerdor
Farn
Ramonaa
Elysette
Ramiro Z
Paerel


Henkilökohtaisen kilpailun Olympiavoittaja 2016, joukkuevoittaja 2012

Big Star ja Nick Skelton kruunasivat loistavan yhteisen uransa voittamalla henkilökohtaisen kultamitalin Rio de Janeiron olympialaisissa. Jo vuonna 2012 ratsukko saavutti joukkuekultaa Lontoon olympialaisissa ja voiton Hampurin Grand Prix-luokassa, 2013 voitot irtosivat Aachenin ja Rooman GP-luokissa. Big Star saavutti yksitoista perättäistä puhdasta rataa Nations Cup kilpailuissa. Vaikka oria on tähän mennessä käytetty hyvin säästeliäästi jalostuksessa, on oriilla jo kaksi jalostukseen hyväksyttyä jälkeläistä; Big Star Jr. ja E-Star. Oriin vanhimmat jälkeläiset ajalta jolloin ori oli jalostuksessa Hollannissa menestyvät S-tasolla.

Big Starin sukutaulu on täynnä räjähtävää kansainvälistä estetaitoa: oriin isä Quick Star tunnetaan maailmanlaajuisesti suorituksistaan Meredith Michaels-Beerbaumon kanssa, ratsukko saavutti myös useita GP-luokkien ykkössijoja. Ori on jättänyt estekykyään jälkeläisilleen, jotka ovet osa eliittiryhmää, joka on hallinnut WBFSH:n tilastoa vuosia. Oriin emä Jolanda menestyi sekä urheilussa että jalostuksessa, tammasta on eri oreista kaksitoista jälkeläistä, joista suurin osa on meritoitunut estepuolella. Jolandan isä on Nimmerdor, joka menestyi kansainvälisesti Albert Voornin kanssa, oriissa yhdistyy parhaat holsteinilaiset ja hollantilaiset geenit. Nimmerdor on vuosia ollut Hollannin halutuimpia estehevosten tuottajia, mutta myös muualla Euroopassa ja varsinkin Saksassa on herätty arvostamaan oria sen useiden jalostukseen hyväksyttyjen jälkeläisten ansiosta. Kolmannesta polvesta löytyy Ramiro, yksi ensimmäisistä ns. "Euro-Stallioneista", joka on tunnettu erityisen laadukkaasta verilinjasta. Ramiro menestyi kansainvälisesti Fritz Liggesin kanssa, ja oriista on paljon jälkeläisiä, jotka ovat esiintyneet maailman suurimmilla esteareenoilla.

Big Star edustaa hollantilaista perinteikästä emälinjaa NL-merrielijn 169, josta on useita jalostukseen hyväksyttyjä oreja.


Webdesign ©Pet-Web 2010