Billy King

Video

Baloubet du Rouet - Quilot
*2003, rautias, 172cm, OS-International

Hyväksytty: Mecklenburg, Oldenburg, OS-International, Rhineland, South German Stud Books, Westphalia, FWB tammakohtaisella luvalla

Pakasteen kausimaksu 1000 euroa, pakaste Saksassa

Baloubet du Rouet
Galoubet A
Almé Z
Viti
Mesange du Rouet
Starter
Badine
Petula
Quilot
Quick Star
Park Avenue
Petra
Pilot
Diana


Vaativien luokkien Baloubet du Rouetin jälkeläinen erinomaisesta emälinjasta

Jalostettu korkealuokkaiseen suorittamiseen ja selkeästi yhdistetty miljoonaoriiden Galoubet A ja Pilot verilinjoihin, Billy King edustaa ensiluokkaista modernia oria. Voitettuaan seitsemän 130 luokkaa ori voitti heti S-tason luokkia ja oli menestyksekäs Nations Cupissa Valentin Valkovin kanssa.

Oriin isä Baloubet du Rouet oli kolminkertainen World Cup voittaja, Olympiavoittaja vuonna 2004 ja joukkueolympiapronssimitalisti vuonna 2000. WBFSH sijoitti oriin toiselle sijalle estehevosten listauksessaan. Oriilla on pataljoonan verran menestyviä jälkeläisiä kuten Ludger Beerbaumin Charman, joka voitti Riders Tourin vuonna 2011.

Emän isä Quilot menestyi aina 150-luokkia myötä, oriin isä on Meredith Michaels-Beerbaumin Quick Star joka tulee Baloubetin isästä, Galoubetista. Quick Starin jälkeläiset ovat tienanneet yli miljoona euroa palkintorahoja.

Billy Kingin emän emästä Petrasta on kansainvälisesti menestynyt Baloubetin tytär, Baloupetra joka voitti useita vaativan tason luokkia Markus Merschformannin kanssa. Tästä linjasta on myös kansainvälisesti menestynyt Leonidas (i. Libero H).


Webdesign ©Pet-Web 2010