Bordeaux

Video

United – Gribaldi
*2006, ruunikko, 169 cm, KWPN

Hyväksytty:
FWB, KWPN, Mecklenburg, Oldenburg, Rhineland, South German Stud Books, Westphalia, SWB, (Hannover lupa haussa)

Kausimaksu: 1600 € (+ alv.)
WFFS negatiivinen, vain pakaste

United
Krack C
Flemmingh
Gicara II
Nessica
T.C.N. Partout
Jessica
Venna
Gribaldi
Kostolany
Gondola II
Leandra M
Donnerhall
Roussina


Olympialinjasta tuleva oripäivien ja suorituskyvynkokeen voittajaori

Bordeauxin ura alkoi komeasti: ori voitti sekä KWPN oripäivät vuonna 2009 että oritestinsä Ermelossa. Vuonna 2012 ori sijoittui Eva Möllerin kanssa neljänneksi Nuorten Hevosten Maailmanmestaruuskisojen 6-vuotiaiden finaalissa. Talvella 2012-2013 Bordeaux kvalifioitui selkeillä voitoilla oriluokissa Hollannissa. Tulevaan ikäluokkansa finaaliin s'Hertogenboschissa ori lähtee ennakkosuosikkina, ja ori on tällä hetkellä ikäluokkansa menestynein kouluori Hollannissa.

Oriin ensimmäiset jälkeläiset ovat vakuuttaneet loistavalla liikemekaniikallaan. Oriilla on jo kolme huomiota herättänyttä jalostukseen hyväksyttyä orijälkeläistä ensimmäisestä vuosikerrastaan.

Bordeaux on geneettinen harvinaisuus yhdestä maailman menestyneimmistä emälinjoista. Tässä linjassa Holsteinin, Oldenburgin, Westfalian ja Trakehnereiden parhaat yhdistyvät. Oriin isä, United, sai oritestissään Ermelossa kaikkien aikojen korkeimmat pisteet: 9.5 ravista, laukasta ja koulukyvystään. Krack C ja Partout ovat Anky van Grunsvenin kanssa menestyneet kansainvälisellä Grand Prix tasolla. Oriin emän isä, Gribaldi, menestyi kansainvälisesti Grand Prix tasolla Edward Galin kanssa, ja oriista on useita GP-tason jälkeläisiä kuten Girasol, Sisther de Jeu, Peter Pan, Painted Black jne. Koulusankari Donnerhall kolmannessa sukupolvessa täydentää Bordeauxin melko täydellisen geneettisen pankin.

Bordeauxin emän emä, Leandra M, kilpaili myös menestyksellä Pyhä Yrjö tasolla Hans Peter Minderhoudin kanssa. Bordeaux polveutuu samasta linjasta kuin Olympiavoittaja Ahlerich/Dr. Reiner Klimke ja Rembrandt/Nicole Uphoff, sekä merkittävä jalostusori Rubinstein I ja Olympiahopeamitalisti Amon/Annemarie Sanders Keyzer.

Bordeaux: Hollannin ja Saksan parhaat yhdistettynä yhteen oriin

Yhteisomistus: Joop van Uytert, Hollanti


Webdesign ©Pet-Web 2010