Breitling W

Bismarck – Maat I
*1991, rautias, 171 cm, Hannover

Hyväksytty: Hannover, Mecklenburg, Oldenburg, Rhineland, South German Stud Books, Westphalia, FWB tammakohtaisella luvalla

Kausimaksu: 1000 € (+ alv. 7%), vain pakasteBismarck
Bolero
Black Sky
Baronesse
Duellfarm
Duellant
Formtanne
Maja
Maat I
Marbod
Abgeordnete
Grafenkrone
Gralsritter
Weissflocke


FN jalostusindeksin johtaja, Grand Prix voittaja ja erinomainen jalostusori

Tämä upea Hannover ori on vuoden 2009 uusimman FN:n jalostusindeksin kärkinimi 172 kokonaispisteellä. Breitling on kisaori, jonka ei enää tarvitse todistella mitään kenellekään; ori on voittanut kansainvälisiä Grand Prix luokkia ja Nations Cup kilpailuja, 22 vaativan tason koulukisaa, varmistanut pronssin Saksan mestaruuskisoissa sekä tienannut yli 130 000 euroa voittorahoina kouluratsastusareenoilla. Oriin saavutukset pitkäaikaisen ratsastajansa, Wolfram Wittigin kanssa yltävät aina World Cup kiertueille.

Oriin kykyä jättää erinomaisia jälkeläisiä voidaan ainoastaan kuvailla uskomattomaksi. Vaikka oria on käytetty rajoitetusti kasvatuksessa, mikä tarkoittaa vähäistä määrää jälkeläisiä, on oriilla 13 vaativan tason kilpahevosta ensimmäisten jälkeläistensä joukossa. Jälkeläiset ovat yhteenlaskettuna tienanneet yli 72 000 euroa palkintorahoina. Blind Date oli ennakkosuosikki vuoden 2007 maailmanmestaruuskisoissa 5-vuotiaiden luokassa, mutta epäonnekseen hevonen loukkaantui ennen kehään tuloa. Vuonna 2009 tamma teki paluun voittamalla Small Tourin Aachenin CHIO kilpailuissa sekä finaalin Nürnberger Burgpokalissa. Biagotti W oli pronssimitalisti maailmanmestaruuskisoissa Verdenissä vuonna 2006, ja kvalifioitui myös Burgpokaliin vuonna 2009. Baldessarini W on voittanut seitsemän vaativan luokan koulukilpailua ja kilpaili menestyksekkäästi kansainvälisissä Grand Prix luokissa, Berkeley W on menestynyt Grand Prix hevonen, Meggles Black Jack on voittanut Grand Prix tasolla, hyväksytty ori Bertoli W sijoittui korkealle St. Georges luokissa 7-vuotiaana, sekä Brioni W voitti Intermediaire I luokissa 8-vuotiaana. Barilla W, Bichachu ja Balalaika W ovat myös menestyneitä vaativan tason hevosia. Moni Breitlingin jälkeläisistä on kvalifioitunut Bundeschampionatiin ja maailmanmestaruusfinaaleihin.

Bismarckilla, vaativan tason kouluhevosella, on suvussaan huippu kouluhevosori Bolero, jonka sukulinja koki uudelleensyntymisen kun Belissimo M voitti Bundeschampionaatin. Breitlingin emän täyssisko tuotti menestyneen Grand Prix ratsun Burlington/Alexandra Simons-de Ridder Bismarckista. Breitlingin täyssisko Biagotti W on myös kilpaillut menestyksekkäästi Grand Prix tasoa myöten. Breitlingin suku sisältää menestyneitä ja arvonsa todistaneita yksilöitä.

Olemme iloisia saadessamme tämän suorittajaoriin joukkoomme!

Omistaja: Wolfram Wittig, Rahden.
Webdesign ©Pet-Web 2010