Bretton Woods

Video

Johnson - De Niro
*2006, musta, 177 cm, KWPN

Hyväksytty: FWB, Hannover, KWPN, Mecklenburg, Oldenburg, Puola, Rhineland, South German Stud Books, Westphalia

Kausimaksu: 1200 € (+ alv. 7%)
vain pakaste, WFFS negatiivinen

Johnson
Jazz
Cocktail
Charmante
Roxane
Flemmingh
Catharin
Annabel
De Niro
Donnerhall
Alicante
Alina
Romancier
Aphillia


Harvinaislaatuinen ori kiehtovan dynaamisella liikkeellä

Kouluhevoskasvatusta pähkinänkuoressa: Suurilinjainen Bretton Woods inspiroi ilmeikkyydellään, ratsastettavuudellaan, ja loistavilla perusaskellajeillaan. Ori saa aina vain enemmän kannattajia ja ihailijoita. Ori voitti 5-vuotiaana pronssia vuoden 2011 Nuorten Hevosten Maailmanmestaruuskisoissa. Vuotta aikaisemmin ori voitti ylivoimaisesti VSN-Trophyn Hollannissa, missä ori sai 10.0 pistettä ratsastettavuudesta, ja tätä ennen ori voitti KWPN:n 50-päivän testin. Oriin edellinen ratsastaja Emmelie Scholtens on sanonut oriista näin: "Paras hevonen jolla olen ikinä ratsastanut".

Oriin isä, Johnson, oli vuoden 2005 KWPN oripäivien voittaja ja finalisti vuoden 2007 Nuorten Hevosten Maailmanmestaruuskisoissa, ja menestyy tällä hetkellä kouluhevosurheilussa Hans Peter Minderhoudin kanssa. Oriin emällä Annabelilla on myös Jazzista jalostukseen hyväksytty orijälkeläinen, Chagall. Annabel kuului vuosia KWPN tilastoissa parhaiden tammojen joukkoon. Emän puolelta tulevat geenit on vahvistettu mustalla oriilla De Niro, joka hallitsee WBFSH:n koulujalostusindeksejä, sekä arvostetulla oriilla Romancier, joka on myös emän isänä oriille Fürst Romancier.

Bretton Woodsin jälkeläisillä on loistava tyyppi, ja kuten odottaa saattaa, liikkuvat erittäin vahvasti. Oriin jälkeläisiä esitettiin ensimmäisen kerran isommassa mittakaavassa Saksassa vuonna 2012, joista suurin osa sai premie arvosanoja ja myytiin korkeilla hinnoilla huutokaupoissa.

Bretton Woods: Kouluori, jolla on loistava tulevaisuus

Yhteisomistus: A.-K. Linsenhoff, Kronberg


Webdesign ©Pet-Web 2010