Cabachon

Casall - Concerto II
*2004, ruunikko, 172 cm, Holstein

Hyväksytty:
DWB, Oldenburg, OS-International, Rhineland, SWB, Southern German Stud Books, Westphalia, FWB tammakohtaisella luvalla

Kausimaksu: 1200 € (+ alv. 7%), vain pakaste

Video

Casall
Carentino
Caletto
Isidor
Kira XVII
Lavall I
Maltia
Lady Mobilcom
Concerto II
Contender
Bagina
Eiche I
Joost
Amadi


Äärimmäisen elegantti, kansainvälisesti menestynyt esteori, jolla on erinomaiset tulokset suorituskentiltä ja joka on jalostettu parhaista Holstein hyppylinjoista. Cabachon vakuuttaa erinomaisella kyvykkyydellään hyppyareenoilla, missä oriissa yhdistyy valtaisa hyppykyky ylivoimaiseen tekniikkaan. Päätettyään 35 päivän testinsä v 2008 Vilhelmsborgissa Tanskassa, oli ori vuonna 2009 5-vuotiaiden estehevosten Maailman Mestaruuskisoissa Lanakenissa Belgiassa ja debytoi norjalaisen Stein Endresenin kanssa kisakentillä. Ori menestyi kansainvälisissä kisoissa Oleg Krasyukin, Ulrich Kirchhoffin and Katharina Offelin kanssa. Vuonna 2013 Cabachon sijoittui kolmanneksi Rasteden Grand Prix:ssa.

Cabachon on luonut vakiintunutta jalostusuraa Skandinaviassa. Vuonna 2010 ori oli käytetyin esteori Ruotsissa. Oriin vanhimmat jälkeläiset Ruotsissa ja Norjassa ovat herättäneet kiinnostusta urheilullisen tyypin ja hyppykykynsä ansiosta. Isäoriissa Casallissa yhdistyvät huippuoriit Caretino ja Lavall I. Nuoresta iästään huolimatta isäori on matkalla huippuluokan periyttäjäksi, jolla on yli 40 hyväksyttyä orijälkeläistä, mm v 2013 Holsteinin Champion ori, Casaltino. Casall menestyi Lontoon 2012 Olympialaisissa Rolf-Göran Bengtssonin kanssa ja voitti Ruotsin joukkueen kanssa pronssia ja sijoittui neljänneksi Herningissa 2013 Euroopan mestaruuskisoissa.

Emälinjassa on kahden äärimmäisen arvokkaan oriin, Concerto II ja Joostin verilinjat, joita on ollut Holstein jalostuksessa vain rajoitetusti tarjolla. Merkittävä emälinja 628 b on tuottanut 38 hyväksyttyä oria, mm seuraavat oriit Cheenook, Feldherr, Lavaletto, Linos, Rekord GL, Rhenus ja Romantiker ja kansainvälisesti menestyneet suoritushevoset C. Chap/Soon-Won Hwang (COR), Carino/Ulrich Kirchhoff, Charmonie/Hans-Dieter Dreher ja Classic H/Toni Hassmann.Webdesign ©Pet-Web 2010