Califax


Calido I – Julio Mariner xx
*2005, kimo, 172 cm, Holstein

Hyväksytty: Holstein, Mecklenburg, Oldenburg, OS-International, Puola, Rhineland, South German Stud Books, Westphalia, FWB tammakohtaisella luvalla

Pakasteen kausimaksu: 800 euroaCalido I
Cantus
Caletto I
Monoline
Baroness VII
Coriander
Kollet
Orchidee
Julio Mariner xx
Blakeney xx
Set Free xx
H-Cortina
Corleone
Cortina I


Moderni Calidon poika hienostuneella suvulla

Califax I on erittäin lahjakas calidolainen, jonka isä on moninkertaisesti osoittanut arvonsa, ja jonka jälkeläiset ovat tähän päivään mennessä tienanneet yli 2,43 miljoonaa euroa palkintorahoina. Califax hyppää valtavalla voimalla ja skoupilla, kvaalasi itsensä 5-vuotiaana suoraan Bundeschampionaatin finaalin ja saavutti 30-päivän testissään huippupisteet: 9.5, 9.44 ja 9.83 hyppykyvystään, 9.0 luonteestaan ja 8.25 ratsastettavuudesta - estepuolen loppupisteet olivat oriilla 9,06. Califaxin suoritushalukkuus tekee oriista hyvin inspiroivan kaikkine kykyineen mitä tämän päivän estehevoselta vaaditaan. Lisäksi ori on modernisoitu, jalompaa tyyppiä joka tulee täysiverioriista Julio Mariner xx.

Oriin isä Calido I on tunnettu siitä että periyttää ratsastettavuutta, urheilullisuutta ja tyyppiä ja jonka jälkeläiset ovat menestyneet hienosti urheiluhevosina. Yksi oriin parhaista jälkeläisistä on kolminkertainen Saksan mestari Coupe de Coeur. Erityisen mielenkiintoista Califaxin sukutaulussa on täysiveriori Julio Mariner xx, josta on kansainvälisiä urheiluhevosia kuten Eurocommerce Lima/Gerco Schröder, Dinky Toy/Michael Whitaker ja Resolute/Molly Ashe. Corleone seuraa kolmannessa sukupolvessa.

Califaxin emälinjasta ovat myös jalostukseen hyväksytyt oriit Balourado, joka on menestynyt vaativissa luokissa, sekä Corraldo ja Clooney jotka myös ovat menestyneet urheiluhevosina.

Califaxin ensimmäiset varsat ovat osoittaneet kaunista elastisuutta ja urheilullista rakennetta


Webdesign ©Pet-Web 2010