Casallato

Casall - Calato
*2014, 168 cm, Holstein

Hyväksytty: Holstein, OS-International, Mecklenburg, Rhineland, Westphalia, SGSB

Kausimaksu: 800 € (+ alv. 7%), vain pakaste

VideoCasall
Carentino
Caletto
Isidor
Kira XVII
Lavall I
Maltia
Alabama
Calato
Capitol I
Vanessa III
Nova
Locato
Derne


Holsteinin oripäivien 2016 Premieori

Raamikas ja vaikuttava, Casallatoa arvostetaan oriin klassisien Holstein arvojen vuoksi: urheiluhevostyyppi, energinen ja aktiivinen ravi, runsaasti skouppia, ensiluokkainen käyttäytyminen ja hyvä varovaisuus esteillä.

Oriin isä Casall suoritti pitkään kansainvälisillä esteareenoilla Rolf-Göran Bengtssonin kanssa, ratsukko edusti Ruotsia Olympialaisissa, MM:ssa ja EM:ssa. Casalla on voittanut yli 2 miljoonaa euroa palkintorahoissa GP- ja World Cup-luokissa, ja on tällä hetkellä neljäntenä WBFSH:n esteorirankingissa. Tähän päivään mennessä Casallilla on 60 jalostukseen hyväksyttyä orijälkeläistä ja 161 S-tasolla menestynyttä jälkeläistä.

Emän isää, Calatoa, pidetään yhtenä Holsteinin vaikutusvaltaisimpien orien, Capitol I, parhaana poikana. Herbert Blöcker nosti oriin Saksan mestaruustasolle, ja ori kilpaili vaativalla tasolla. Junioriratsastajan Jennifer Fogh Pedersenin kanssa ori voitti Pohjoismaiden mestaruuden ja Tanskan mestaruuden, sekä Nations Cupin Tanskan joukkueessa.

Täysiveriori Tumbled xx ja Holsteinin suorittajaoriit Rigoletto ja Consul täydentävät Casallaton sukutaulun. Casallato edustaa tunnettua ja tehokasta Holsteinin linjaa 5401. Tästä linjasta ovat mm. kansainvälisesti menestynyt ori Changing Winds/Thomas Voss, muita oreja Casidall GT, Dreamstreet (NL), oripäivien voittaja Fernando, New Quidam I ja II, Rodrigo, Tamango, Viva Vulkano, ja menestyneet kisahevoset GK Helena/Inga Czwalina, Leconte/Matt Williams (AUS) ja Marcus Ehning.

Casallato: Parasta Holsteinista!Webdesign ©Pet-Web 2010