Castino

Video

Cassini II – Caretino
*2006, ruunikko, 169 cm, Holstein

Hyväksytty: Brand.-Anhalt., Hannover, Holstein, Mecklenburg, Oldenburg, OS-International, Puola, Rhineland, SWB, South German Stud Book, Westphalia, FWB tammakohtaisella luvalla

Kausimaksu: 800 € (+ alv. 7%), vain pakaste

Cassini II
Capitol I
Capitano
Folia
Wisma
Caletto II
Prisma
O-Caretina
Caretino
Caletto II
Isidor
Hera IV
Kilian - Koenigspark xx
Daniela II


Suorituskyvynkokeen estevoittaja ja Dobrockin voittajaori

Moderni Holsteineri joka täyttää kultaiset vaatimukset: Castino vakuuttaa kaikkine huippuestehevosen ominaisuuksineen; oriin elastisuus on aina omaa luokkaansa. Jo neljän vanhana ori täytti korkeat odotukset mitä oriin suku asettaa hevoselle voittamalla mestaruuden perinteisessä Dobrockin kilpailussa. Voitot ja sijoitukset nuorten hevosten luokissa puhuvat puolestaan: vuonna 2011 ori kvalifioitui helposti Bundeschampionaattiin. Suorituskyvynkokeessaan ori sijoittui lopullisissa tuloksissa neljänneksi aivan Fürstenballin ja Bentleyn kannoille. Ori sai täydet 10.0 sekä irtohyppäämisestä että esteradaltaan, 9.0 luonteesta ja yhteistyöhalukkuudestaan sekä 9.58 hyppykyvystään.

Oriin isän, Cassini II, jälkeläiset ovat tienanneet yli 540 000€ palkintorahoina. Emän isä Caretino taas on nelinkertainen miljonääri jälkeläisten ansoista ja on tuottanut liukuhihnalla huippuhevosia. Castinon emä, O-Caretina, sai myös täydet pisteet 10.0 irtohypytyksessä omassa tammatestissään. Castinon täysiveli Carino selviytyi World Cupin finaaleihin, ja Canzero on jalostukseen hyväksytty ori erinomaisilla suorituksilla. Toinen täysisiskoista oli voittajatamma maastokokeessa vuonna 2009. Castino tulee Holsteinerin linjasta 5951, josta ovat tulleet myös oriit kuten Calon, Chivas Regal, Moltke I ja Quadrigo, sekä lukemattomia menestyneitä urheiluhevosia.

Oriin ensimmäiset jälkeläiset ovat vakuuttaneet urheilullisella olemuksellaan, harmonisella rakenteellaan sekä maksimaalisella elastisuudellaan. Jälkeläisistä monet on palkittu premiearvoilla useissa eri jalostusalueissa.

Yhteisomistus: Gestüt Bonhomme, Berliini.
Webdesign ©Pet-Web 2010