Chacoon Blue

Chacco Blue - Cartoon
*2009, kimo, 172 cm, Mecklenburg

Hyväksytty:
Mecklenburg, OS-International, Rhineland, Southern German Stud Books, Westphalia, (Hanover applied for), FWB

Kausimaksu: 1500 € (+ alv. 7%)
WFFS negatiivinen 


Chacco Blue
Chambertin
Cambridge
Desiree VII
Contara
Contender
Godhara II
Cindina
Cartoon
Carthago
Peggy-Anne
Widina
Domino
Windina


Chacoon Blue on kauden 2015 uusia tulokkaita. Ori on täydellinen kimo ja esteluokkien spesialisti. Linjakas ori jolla selkeä mieltymys suorittaa. Oriin laukka ja hypyn laatu ovat erinomaiset, hyppyä kuvaa kapasiteetti, tekniikka ja luonne. Oriilla vaikuttaa olevan paljon potentiaalia.

Vuonna 2014 Chacoon Blue menestyi ikäluokkakilpailuissa Manuela Schweizerin ja Florian Meyer zu Hartumin kanssa. Vuoden lopussa ori suoritti 30-päivän testinsä Schlieckaussa, testin lopputuloksissa kolme esteoria jakoi vakuuttavan lopputuloksen 9,40 joiden joukossa oli myös Chacoon Blue. Täysi 10,0 istosi irtohyppäämisessä, hyppykyvystä ja luonteesta.

Chacoon Bluen Mecklenburg isä Chacco-Blue menestyi kansainvälisillä Grand Prix-areenoilla Alois Pollmann-Schweckhorstin ja Andreas Kreuzerin kanssa, vuoden 2012 Neumunsterin kilpailujen jälkeen ori kuoli aivan liian aikaisin. Chacco-Bluesta on yli 30 jalostukseen hyväksyttyä poikaa ja 119 S-tason hyppääjää jotka ovat tähän mennessä tienanneet yli 747 000 euroa.

Chacoon Bluen emän isä Cartoon on ollut käytettävissä jalostuksessa vain hetkellisesti oriin keskittyessä enemmän kilpailemiseen. Tästä huolimatta oriilla on keskiarvoa enemmän jälkeläisiä S-tsaon luokissa. Chacoon Bluen myöhemmissä sukupolvissa löytyy suoritusoriit Domino, Winston, Almhügel III ja Agram. Emän emän emä Akelei Z on täysisisko Olympialaisissa joukkuekultaa voittaneelle Askan 4:selle (Gerd Wiltfang). Tamman linja kulkeutuu hannoverin merkittävään tammalinjaan 33/Agenda (Agram-Alex jne) josta on 25 jalostukseen hyväksyttä oria, mm Aramis Z (PB, Bavaria, NL, HUN), Askan, Gaston ja Sao Paolo (Ldb. Celle), Aventinus, Charity, Saskan ja Senatsrat (PB Oldbg), Don Ramino (SUI), Douceur (Ldb. Warendorf), Exquisit (Ldb Dillenburg), Gavi (PB, Hannover, kansainvälisesti menestynyt Helena Weinbergin ja Hilmar Meyerin kanssa), Gerald (PB, Rhld.), Godewin (PB, Hess.), Laudatios (PB, Sachs.), Lightning Star (Ldb Marbach), Lunatico ja Roquefort (PB, Bavaria), Werbellin ja Wertherson (USA), sekä kansainväliset estehevoset Don Ramiro/Hugo Simon (AUT), Dusty Donelly/Hardy Diemer, Let's Talk About/Gerardus Krijnen, Salvador 3/Harvey Smith ja Sir Lavendel/Markus Keil.

Webdesign ©Pet-Web 2010