Chatender

Video

Chacco-Blue - Contender
*2009, ruunikko, 171cm, Hannover

Hyväksytty: Hannover, Mecklenburg, Oldenburg, OS-International, Rhineland, South German Stud Books, Westphalia, FWB tammakohtaisella luvalla

Kausimaksu: 800 € (+ alv. 7%), vain pakaste

Chacco-Blue
Chambertin
Cambridge
Desiree VII
Contara
Contender
Godahra II
Cora
Contender
Calypso II
Gofine
Saskia
Sandro
Ramona


Mahtavan isän manttelinperijä

Chantender on hyppäämisen paras ruumiillistuma. Oriissa yhdistyy valtava hyppykapasiteetti, erinomainen jalkatekniikka ja elastiset liikkeet, mitkä menevät läpi koko vartalon. Huomattavan harmonisen rakenteen omaavassa Chatenderissa yhdistyy kaikki esivanhempiensa positiiviset piirteet. Tämän oriin sukutaulu on täynnä pelkkiä huippuoreja: Mecklenburgilainen Chacco-Blue saavutti yli 30 voittoa noviisista intermediare -tasolle nuorten hevosten luokissa vuosina 2003-2004, ja sijoittui parhaiden joukkoon Bundeschampionaatin finaalissa. Ori sijoittui myös Belgian Lanakenissa Nuorten Hevosten MM:ssa ja oli voittoisa Alois Pollmann-Schweckhorstin ja Andreas Kreuzerin kanssa kansainvälisellä Grand Prix tasolla, kuten Neumünsterin Grand Prix vuonna 2012 ennen ennenaikaista kuolemaansa. Mutta ennen kuolemaansa oriilla oli korkeita sijoituksia Aachenin, Calgaryn, Hampurin, ja monissa muissa Grand Prix kisoissa. Chacco Bluesta on lisäksi tähän mennessä 25 jalostukseen hyväksyttyä orijälkeläistä, ja useita vaativan tason estehevosia.

Oriin sukutaulusta löytyy linjattuna Holsteinin "hopealautanen", Contendro. Oriin jälkeläisistä löytyy yli 125 jalostukseen hyväksyttyä oria, ja yli 360 vaativan tason menestynyttä urheiluhevosta joiden palkintorahojen yhteenlaskettu summa on noin 7,1 miljoonaa euroa. Sandro, joka löytyy oriin kolmannesta sukupolvesta, oli itse kansainvälisten vaativien luokkien voittaja Franke Sloothaakin kanssa, ja on oriasemamme kautta saavuttanut maailmanlaajuisesti merkittävän aseman urheiluhevosjalostuksessa.

Chatender edustaa hannoverilaista emälinjaa 710/Mirakel (Monitor xx jne.). Tästä emälinjasta ovat myös seuraavat jalostukseen hyväksytyt oriit: Cool Magic I ja II, Grenadier (AUS), Landino ja Santana Hit (Moritzburgin valtionsiittola), sekä kansainvälisesti menestynyt Boy 14/Karsten Huck.

Vuonna 2012 Chatender debytoi jalostusurallaan Ruotsin Flyingessä. Oriin 30-päivän testi Redefinissä vuonna 2012 vakuutti oriin kyvyt estespesialistina.

Modernityyppinen "Chacco" kansainvälisesti menestyvällä suvulla


Webdesign ©Pet-Web 2010