Cinsey

Video

Contendro I - For Pleasure
*2007, ruunikko, 169cm, Hannover

Hyväksytty: Hannover, Mecklenburg, Oldenburg, OS-International, Rhineland, South German Stud Books, Westphalia, FWB tammakohtaisella luvalla

Kausimaksu: 1200 € (+ alv. 7%), vain pakaste

Contendro I
Contender
Calypso II
Gofine
Bravo
Reichsgraf
Ofarim
Francesca V
For Pleasure
Furioso II
Gigantin
Adria
Akzent I
Desiree


Useiden nuorten luokkien voittaja

Cinsey on nokkela estehevonen, jolla on vakuuttava ulkomuoto ja joka on elastinen ja urheilullinen joka suhteessa. Cinseyllä on ensiluokkainen suoritustyyppi, hyvät perusaskellajit ja erinomainen hyppykyky. Tämän ori myös todisti erityisesti 30-päivän testissään missä ori sai irtohyppäämisestä arvosanan 10.0. Ori on saavuttanut useita voittoja noviisista intermediare -tasolle asti nuorten hevosten luokissa.

Oriin isä Contendro I voidaan jo lukea tavaramerkkimäisiin jalostusoreihin. Yli 50 jalostukseen hyväksyttyä oria, mukaanlukien estepuolen Bundeschampion Captain Fire, OS-Champion Charming Boy ja Olympiahevonen Codex One/Christian Ahlmann. Emä Francesca V on Olympiakultamitalisti ja Euroopanmestari For Pleasuresta, joka vuonna 1995 oli Saksan mestari ja Hannoverin vuoden ori vuonna 1997. Akzent I, ori, jolla on ollut suuri merkitys jalostuksessa, löytyy oriin kolmannesta sukupolvesta. Akzent I oli oman suorituskyvynkokeensa voittaja ja niitti mainetta sekä koulu- että estehevosjalostuksessa.

Cinsey on peräisin Hannoverin emälinjasta 368/Feibüta (Feinschnitt II-Denksport jne.), joka tulee perinteisen Cellen valtionsiittolan Sudweyhen alueelta. Tästä emälinjasta ovat myös mm. jalostukseen hyväksytyt oriit Adlerflügel (Cellen valtionsiittola), Christoffer (DK), Pinot Grigio (CZE), Rosenstrauss (Bavaria, yksityisomistus), Swingtop (Reininmaa, yksityisomistus) ja Zam (DK). Cinsey debytoi jalostusurallaan Saxen-Anhaltenin valtionsiittolassa ja tuotti moderneja varsoja joista useat palkittiin premie arvoilla.

Cinsey: Jalostusta ja urheilua korkeimmalla tasolla


Webdesign ©Pet-Web 2010