Classino

Cachassini - Coriano
*2014, 168 cm, Holstein

Hyväksytty: Holstein, OS-International, Mecklenburg, Rhineland, Westphalia, SGSB

Kausimaksu: 800 € (+ alv. 7%), vain pakaste

VideoCachassini
Cachas
Caretino
Pericula
Varese
Cassini I
Holiday
A-Cosmopolita
Coriano
Corrado I
Option
Tina XIV
Con Air
Grandola


Allrounderi jossa on sitä jotakin!

Classino oli vuoden 2016 Holsteinin oripäivillä premieori, jossa ori todisti olevansa todellinen allrounderi. Hyvä tyyppi, rakenne, elegantit linjat ja hyvä suorituskyky. Dynaaminen ja ylöspäinsuuntautuva laukka, rento, säädeltävä ravi ja matkaavoittava käynti. Hypätessä tämä ori on elementissään: puhdas tekniikka, nopeat refleksit ja paljon skouppia.

Classinon isä Cachassini oli premieori Holsteinin oripäivillä 2011 on ori joka taitaa sekä koulu- että estepuolen. Cachassini suoritti urheilupuolella voitokasta uraa, sijoittuen kouluratsastuksessa ja voittaen estekisoja M-tasolle asti. Oriin emä A-Cosmopolitan isä on Coriano joka menestyi kansainvälisesti Judy-Ann Melchiorin kanssa. Emän emä Tina XIV on Clarimon kanssa tuottanut jalostukseen hyväksytyn Clear Airin joka voitti 2015 perinteisen Dobrockin kilpailun, tämä ori myytiin aikoinaan PSI:n huutokaupassa.

Classinon jalous on selitettävissä Cor de la Bryèren linjauksella, lisäksi sukutaulusta löytyy Ladykiller xx ja legendaarinen anglo-arabi Ramzes AA. Classino edustaa Holsteinin linjaa 4761, josta on myös jalostukseen hyväksytyt oriit Cassgraf C (ESP), Couleur Latour (FRA), Lester Pigott (yksityisomistuksessa Bav.), Rosizky (yksityisomistuksessa Westph.) ja Sandro Man de L (yksityisomistuksessa Bad.-Wttbg.).

Classinon näyttävä suoriutuminen irtohypytyksessä teki oriista yleisön suosikin Holstenhallessa!Webdesign ©Pet-Web 2010