Conbassy

Video

Contendro I - Embassy I
*2012, ruunikko, 168 cm, Hannover

Hyväksytty:
Mecklenburg, OS-International, Rhineland, Southern German Stud Books, Westphalia, FWB tammakohtaisella luvalla

Kausimaksu: 800 € (+ alv. 7%), vain pakaste

Contendro I
Contender
Calypso II
Gofine
Bravo
Reichsgraf
Ofarim
Estelle
Enbassy I
Escudo I
Sammy Jo
Day Dream
Don Juan
Pik Dame


Mecklenburgin oripäivien estevoittaja Redefinissä 2014

Conbassy esiintyi oripäivillä erinomaisena allrounderina; moderni tyyppi, kolme hyvää askellajia ja erittäin hyvä estekyky. Oriin isä Contendro I oli suorituskyvynkokeensa voittaja, ja nousi nuorella iällä nopeasti merkittävimpien orien joukkoon. Contedro I:llä on yli 60 jalostukseen hyväksyttyä poikaa, joista Codex One (kansainvälisesti menestynyt Christian Ahlmannin kanssa) ja Carlucci ansaitsevat erityismaininnan. Vuonna 2005 oriin tytär Con Pleasure oli OS voittaja tamma Vechtassa. Kyseinen tamma on täysisisko jalostukseen hyväksytylle oriille Emporio Armani.

Emän isä Embassy I voitti Youngster Cupin Wiesbadenissa 2002. Vuosina 2002 ja 2003 ori osallistui menestyksekkäästi Bundeschampionaatissa. 12 poikaa on tähän mennessä hyväksytty jalostukseen.

Kolmannesta polvesta löytyvä Don Juan oli täysiveli Dixatolle joka Marion Henkelin kanssa voitti Nations Cupin. Ori on merkinnyt oman paikkansa Hannoverilaisessa estejalostuksessa, oriista ovat mm seuraavat hevoset: Genesis/Tina Cassan, Dulf/Lesley McNaught ja Jos Lansink, Delon VA/Lars Nieberg ja monia muita.

Kauempaa sukutaulusta löytyy Pik König, Abhang III ja Weiler, klassikko oreja joiden jälkeläiset ovat suurien luokkien suorittajia. Conbassy edustaa Hannoverin tammalinjaa 825/Silvaza (Schumann-Jassy I-Alarm-Nordhoff-Königsaar-Macdonald-Bon) josta on 18 jalostukseen hyväksyttyä oria, mm Ali (PB BEL), Cassilias (Ldb Celle), Coupe d'Or (PB Oldbg, oripäivien voittaja), Donnerschall (PB, Hannover, Holst), Godefroot (PB Hannover), Grundgold I ja II (PB Rhpfs.), Stargate (PB, Hess.) ja World of Dreams (PB USA, Oldbg) sekä kansainväliset estehevoset Archie Bunker/John Pearce (USA), Erle/Hartwig Steenken, No Father's Girl/Gilbert Böckmann, Sieno/Gerd Wiltfang ja Prinz Haylord/Stefan Schewe.

Conbassy: pitkäjalkainen ja moderni Contendron poikaWebdesign ©Pet-Web 2010