Contendros

Video

Contendro I - Drosselklang II
*2007, tummaruunikko, 168 cm, Hanover

Hyväksytty:
Hannover, Mecklenburg, Oldenburg, OS-International, Rhineland, South German Stud Books, Westphalia, FWB tammakohtaisella luvalla

Kausimaksu: 800 € (+ alv. 7%), vain pakaste

Contendro I
Contender
Calypso II
Gofine
Bravo
Reichsgraf
Ofarim
Diaspora
Drosselklang II
Don Carlos
Forstlady
Gipsy
Glueckspilz
Elfenmaerchen


Loistava Contendrolainen urheiluhevoslinjasta

Skouppia, tekniikkaa ja asennetta: Contendroksessa on kaikki mitä modernilta esteoriilta vaaditaan. Oriin ensimmäinen kisakausi oli mahtavaa menestystä; voittoja ja sijoituksia nuorten hevosten luokista. Ori osoitti kisasuorituksillaan suorituskyvynkokeidensa pisteet täysin oikeutetuiksi; Contendros sai 30-päivän testissään huippupisteet 9.25 ja 9.75 hyppykyvystään.

Oriin isä Contendro I on selkeästi yksi parhaista Contenderin pojista jalostuksessa. Oriin jälkeläiset ovat tienanneet palkintorahoina yli 945 000€, lukemattomat Contendrolaiset menestyvät 150-luokissa, myös kansainvälisesti. Emän emä Gipsystä on Bundeschampionaatin kakkonen Codex One (läheistä sukua Contendrosille) joka on menestynyt aina kolmen tähden kilpailuja myöten Christian Ahlmannin kanssa, mukaan lukien voitto Nörten-Hardenbergin kansainvälisissä kilpailuissa, sekä sijoittuminen toiseksi Pariisin ja Nörten-Hardenbergin Grand Prix luokissa.

Emän isän, Drosselklang II:n jälkeläiset ovat tienanneet yli miljoona euroa, erityisen menestyneitä jälkeläiset ovat olleet esteluokissa - Drossel Dan kilpaili World Cup luokissa ja sijoittui viiden parhaan joukkoon Alvaro Affonson de Miranda Neton kanssa Hampurin vuoden 2011 Grand Prix-luokassa. Glückspilz, joka löytyy kolmannesta polvesta, tuo vahvoja suoritusgeenejä legendaarisesta esteoriista Gotthard.

Ori edustaa Hannoverilaista Neapenden emälinjaa josta on kuuluisia urheiluhevosia kuten Beaurivage/Debbie McDonald ja vaativien esteluokkien World Dream.


Webdesign ©Pet-Web 2010