Conthargos

Video

Converter - Carthago Z
*2004, tummaruunikko, 172 cm, OS-International

Hyväksytty: FWB, Mecklenburg, Oldenburg, OS-International, Rhineland, South German Stud Books, Westphalia

Kausimaksu: 1600 € (+ alv. 7%)
WFFS negatiivinen 

Converter
Contender
Calypso II
Gofine
Fontirell
Silvio I
Fontaene
Cajandra Z
Carthago Z
Capitol
Perra
Jalanda
Latus
Jandra


Sydän ja kyky joka täyttää korkeimmatkin vaatimukset

Conthargoksella on kaikki mitä estehevonen tarvitsee: sydäntä, skouppia, inspiroivaa tekniikkaa, työhalua ja luontaista taitoa. Vuonna 2008 Conthargos voitti huimalla 9.5 loppupisteillä Dobrockin kilpailun ja kvalifioitui erittäin helposti Bundeschampionaatin finaaliin.

Oriin isä Converter voitti aikoinaan 22 nuorten hevosten kilpailua jopa 9.0 pistein, oli vuoden 2005 Oldenburgin alueen mestari, sijoittui Bundeschampionaatissa, ja sijoittui myös toiseksi Lanakenin Nuorten Hevosten MM:ssä. Oriin vanhimmat jälkeläiset olivat 8-vuotiata vuonna 2012, ja moni niistä sijoittui parhaimpien joukkoon vaativissa S-tason luokissa. Converterin jälkeläiset ovat jo tähän mennessä tienanneet palkintorahoina yli 90 000€. Emän isä Carthago kilpaili vuoden 1996 Atlantan Olympialaisissa, oriista on yli 250 S-tason urheiluhevosta jotka ovat jo tienanneet yli 3,83 miljoonaa euroa palkintorahoina.

Conthargoksen emälinja, johon kuuluu mm. Latus I, Sandro ja Colorado AA, sisältää asemamme oreja. Linjalla on ranskalainen alkuperä, ja siitä on tullut myös kansainvälisesti menestynyt Nike.

Conthargoksen ensimmäiset jälkeläiset ovat vakuuttaneet urheilullisella tyypillä ja dynaamisuudellaan. Oriin ensimmäinen jalostukseen hyväksytty jälkeläinen on Courtier, joka köörattiin Vechtassa vuonna 2012 ja myytiin Moritzburgin valtionsiittolaan.

Conthargos: meidän loistava jalo esteoriimme
Webdesign ©Pet-Web 2010