Cornet to win

Video

Cornet Obolensky - Coronino
*2015, 170 cm

Hyväksytty: Mecklenburg, OS-International,
South German Stud Books, Westphalia

Kausimaksu: 800 € (+ alv. 7%)


Cornet Obolensky
Clinton
Corrado I
Urte I
Rabanna v. Clostersveld
Heartbreaker
Holivea v. Clostersveld
Corina
Coronino
Corofino
Nienburg
Wencke
Weinberg
Parodie


Redefin oripäivien voittaja 2017

Cornet to win on tyypillinen Cornet-poika; tyypikäs, erittäin hyvä luonteinen, hypyssä on tekniikkaa ja kykyä ja ori käyttää hypyssään koko kroppaansa. Ori on kiistattoman ansaitusti oripäiviensä voittaja.

Oriin isä Cornet Obolensky lasketaan yhdeksi tämän hetken parhaista esteperiyttäjistä (vuonna 2017 WBFSH:n rankingin neljäs sija), oriilla on tähän mennessä 288 S-tasolla kilpailevaa jälkeläistä, joiden palkintorahojen yhteenlaskettu summa on yli 7,97 miljoonaa euroa. Näiden jälkeläisten joukossa on mm Cornet d'Amour/Daniel Deusser, Comme il faut/Marcus Ehning, Cornado I NRW/Marcus Ehning, Cornado II/Christian Ahlmann, Cornet's Cristallo/Marco Kutsher ja Colestus/Christian Kukuk. Oriin emästä Corinasta on myös oriin täysiveli Come to Win 51, joka on kilpaillut kansainvälisiä luokkia Holger Hetzelin alla, sekä kolme muuta esteillä suorittavaa jälkeläistä.

Emän isä Corino kilpaili aktiivisesti aina 19 vuoden ikään asti. Corinon sanotaan tuovan kestävyyttä ja pitkää ikää, ja Corinon kautta Come to winin sukutaulussa kertautuu Corrado I. Emän emä Wencke tuotti useita jälkeläisiä, jotka kilpailivat S-tasolle asti.

Oriin emälinjasta löytyvät myös oriit Weinberg, Plutos ja Dorn, oreja, jotka ovat suorittaneet korkealla tasolla. Cornet to win polveutuu Hannoverin linjasta 654, josta on polveutunut useita jalostukseen hyväksyttyjä oreja sekä kansainvälisesti menestyneet urheiluhevoset Campione CH/Werner Muff, Karolein/Klaus Reinacher ja Miss Wüstenfee/Wilhem Bettinger.


Webdesign ©Pet-Web 2010