Cornetus

Video

Cornet Obolensky - Continue
*2008, kimo, 171cm, OS-International

Hyväksytty:
Mecklenburg, Oldenburg, OS-International, Rhineland, South German Stud Book, Westphalia, FWB tammakohtaisella luvalla

Kausimaksu: 800 € (+ alv. 7%), vain pakaste

Cornet Obolensky
Clinton
Corrado I
Urte I
Rabanna v. Clostersveld
Heartbreaker
Holivea v. Clostersveld
Hanessa
Continue
Contender
Felici
Henriett
Carprilli
Harriett v. Grannus


Loistava "Cornet-poika" kansainvälisellä menestyssuvulla

Ravisuttavan kauniisti rakentunut nouseva tähti loistavasta isästään, Cornet Obolenskystä. Oriin varmuus ja älykkyys hypätessä antoi vaikutelman että korkeudet olivat oriille lastenleikkiä vuoden 2010 oripäivillä, ja oriin demonstraatio skoupistaan ja kyvystään irtohypytyksessä kiinnitti heti katsojien huomion. 30-päivän testissään ori sai 9,0 ja 9,5 hyppykyvystään, ja 9,5 erinomaisesta laukastaan.

Cornetus on jalostettu suoritusmielessä ja polveutuu erittäin urheilullisesta emälinjasta: emän emä Henriettistä on S-tason Duty Free, emän emän emä Harrietista on S-tason Inishark ja Carriott (kolmen tähden kilpailuja). Samasta linjasta ovat myös Bundeschampion voittaja HGF Can Fly joka on suorittanut kansainvälisesti neljän tähden 150-luokkia Gilbert Böckmannin kanssa, jalostukseen hyväksytyt oriit Tailormade Confidence, Celebration ja Clay, ja 150-luokkien urheiluhevoset Garfield, Landetta, sekä Gigi ja Carmelita.

Oriin isä Cornet Obolensky kuuluu kautta aikain maailman parhaisiin esteoreihin ja Breeding Yearbookin mukaan oriilla on 58 jalostukseen hyväksyttyä orijälkeläistä - mukaan lukien kolme oripäiviensä voittajaa - ja yli 70 jälkeläistä jotka kilpailevat 150-luokissa jotka eivät olleet vuonna 2011 8-vuotiaita vanhempia. Ori varmistaa isänsä Clintonin perintöä, joka oli kansainvälisesti menestyksekäs Dirk Demeersmannin kanssa, olemalla kunnioitettu Olympiatasolla, tuplavoittajana Samsung Super Leaguen finaalissa sekä useissa menestyksissä Nations Cupeissa ja Grand Prix luokissa. Emän isä Continuesta on useita jalostukseen hyväksyttyjä orijälkeläisiä sekä S-tason kilpahevosia, sekä on tehnyt itsestään kuuluisan emän isänä monien menestyneiden orien sukutauluissa, kuten Balou du Rouet ja Cornet's Balou.


Webdesign ©Pet-Web 2010