Danciano

Dancier - Rotspon
*2010, musta, 171cm, Hannover

Hyväksytty:
Hannover, Mecklenburg, Oldenburg, Rhineland,
South German Stud Books, Westphalia, FWB

Kausimaksu: 1500 € (+ alv. 7%)
vain pakaste, WFFS negatiivinen


Dancier
De Niro
Donnerhall
Alicante
Lacarna TS
Lancier
Espina
Rodney's Girl
Rotspon
Rubinstein I
Antalia
Wedina
Wolkenstein II
Edina


Premieori ja Hannoverin oripäivien kallein ori Verdenissä 2012

Danciano esiintyy ylväänä ja itsevarmana mustana koulukandidaattina, hurmaavalla perusilmeellä ja suurilinjaisena kolmen erinomaisen perusaskellajin omaavana oriina. Oriin ratsastettavuus on aivan omaa luokkaansa.

Oriin isä, Dancier, oli voittajaori vuoden 2004 Hannoverin oripäivillä Verdenissä ja vuonna 2005 oritestinsä voittaja Adelheidsdorfissa. Vuonna 2006 ori sijoittui toiseksi Hannoverin nuorten hevosten luokassa, ja voitti pronssia neljävuotiaiden orien luokassa Bunndeschampionaatissa Warendorfissa voitettuaan karsintansa. Jälleen vuonna 2008 ori oli Bundeschampionaatin finaalissa, tällä kertaa kuusivuotiaiden orien luokassa, ja on tällä hetkellä menestynyt aina vaativia (S-taso) luokkia myöten.

Oriin emä, Rodney's Girl, on täyssisko jalostusori Rood Vanderille, joka on vaativien kilpailuluokkien voittaja Martina Hannöver-Sternbergin kanssa. Emän isä Rotspon oli premieori vuoden 1997 oripäivillä Verdenissä ja vuonna 1998 ori voitti oman suorituskyvynkokeensa. Rotspon on tunnettu näyttävien kouluhevosten tuottajana. Wolkenstein II, joka löytyy oriin kolmannesta sukupolvesta, on taatusti vaikuttavimmista Weltmeyerin pojista; vuoden 1993 Bundeschampion ja suorituskyvynkokeen voittaja. Danciano edustaa hannoverilaista emälinjaa 244/Dollarkunst (Dollart-Format III jne.) joka on levinnyt menestyksekkäästi myös Oldenburgin puolelle orien kuten De Kuyper, De Vito, Dépardieu ja Florion kautta.

Kunnollinen laatu vakuuttaa ja luo perustan menestykselle!

Yhteisomistajuus: Helgstrand Dressage ApS, Tanska


Webdesign ©Pet-Web 2010