Dante’s Jr

Video

Dante Weltino - Sir Donnerhall I
*2015, 170 cm, Hannover

Hyväksytty: Mecklenburg, Oldenburg, Rhineland,
Southern German Stud Books, Westphalia, käytettävissä FWB jalostuksessa oritestin suorittamisen jälkeen

Kausimaksu: 1000 € (+ alv. 7%)

Dante Weltino
Danone I
De Niro
Well Done
Rihanna
Welt Hit II
Riconess
Silber Wolke J.M.
Sir Donnerhall I
Sandro Hit
Contenance D
Wolke JM
Wolkentanz
Wally


Isänsä jalanjälkiä seuraava ori

Nuori kouluori, joka täyttää korkeimmatkin vaatimukset. Dante’s Jr:lla on hämmästyttävän moderni rakenne ja se on selvästi suuria areenoita varten rakentunut. Ori liikkuu hyvin tahdikkaasti itsensä kantaen, aina tasapainossa, myös käynti ja laukka ovat poikkeuksellisen laadukkaita. Isäori Dante Weltino on voittanut monia Grand Prix luokkia ja oli 2016 Therese Nilshagenin ratsastamana pronssilla Euroopan Mestaruuskisoissa Göteborgissa Ruotsin joukkueen kanssa. Dante Weltino sijoittui myös kolmanneksi Aachenin 2017 Nations Cupissa. Orilla on toistaiseksi kahdeksan hyväksyttyä orijälkeläistä.

Emän isä Sir Donnerhall I oli oripäiviensä toiseksi paras ori, suorituskyvyntestinsä voittaja, Ia main premium ori 2005 ja 2006, Saksan Mestaruuskisan voittaja ja 5 – vuotiaiden kouluhevosten Maailman Mestaruuskisojen toisella sijalla. Lyhyessä ajassa Sir Donnerhall I osoittautui olevansa periyttäjä ori: 100 orijälkeläistä on jo hyväksytty jalostukseen, ja näistä useita oripäivien voittajia. Kolmannessa polvessa on rautias ori Wolkentanz I, joka oli koulutettu Grand Prix tasolle, oripäiviensä ja Saksan Mestaruuskisan voittaja. Wolkentanz I:llä on 26 jalostukseen hyväksyttyä poikaa ja 45 kisaavaa jälkeläistä vaativalla ja S-tasolla. Jälkeläisten ansaitsemat kisapalkinnot ovat yli 556.000 euroa. Wanderbursch II, joka on sukutaulussa neljännessä polvessa, oli Verdenin Oripäivien toiseksi paras ja ori on osoittanut esimerkillistä monilahjakkuutta niin urheilussa kuin jalostuksessa. Merkittävä ori Bolero pehmentää tämän upean sukutaulun. Neljännessä polvessa Dante’S Jr on linjattu legendaariseen Donnerhalliin ja yhtälailla merkityksellinen ori Weltmeyer esiintyy sukutaulussa kolme kertaa.

Dante’s Jr edustaa Oldenburgin emälinjaa 269/Kronetta (Patriot-Eldor-Exzellenz-Agar-Y. Wittekind), jota jalostettiin useita sukupolvia Itä Friisiassa ja josta syntyi sekä laadukkaita koulu- että estehevosia ja hyväksytty ori Romeo, joka on Tanskassa yksityisessä omistuksessa.

Dante’s Jr. - Korkeista vaatimuksista standardiWebdesign ©Pet-Web 2010