De Angelo

Video

Don Schufro – Stedinger
*2015, 168 cm, Oldenburg

Hyväksytty: Mecklenburg, Oldenburg, Rhineland,
Southern German Stud Books, Westphalia,
FWB suoritetun oritestin jälkeen

Kausimaksu: 1000 € (+ alv. 7%)


Don Schufro
Donnerhall
Donnerwetter
Ninette
Fiesta
Pik Bube I
Fabia
Florenz
Stedinger
Sandro Hit
Bold-Fantasy
Dairen
Dinard L
Raola


Oldenburgin Reserve Champion 2017 – isänsä Don Schufron jalanjälkiä seuraten

De Angelo, Oldenburgin Oripäivien 2017 toiseksi paras ori, monien oriasemien tavoittelema, tulee Mühleniin! Ori seuraa isänsä Don Schufron jalanjälkiä, orilla on hieno tyyppi, kaunis ulkomuoto, erinomaiset askellajit, joissa ensiluokkainen takajalkojen aktiivisuus.

De Angelo herättää henkiin Oriasema Vornholzin hengen, legendaaarisen Clemens Freiherr von Nagelnin Ostenfeldessä Westfaalenissa sijaitsevan jalostusyksikön, joka on ollut vuosikymmeniä voittamaton kansainvälisten koulu- ja estehevosten kasvattajana Mestaruus- ja Olympia -tasoille asti. Molemmat vanhemmat polveutuvat legendaarisesta Vornholz’in merkittävimmästä Finnländerin jalostuslinjasta. Olympialaisissa menestynyttä isäori Don Schufroa pidetään nykyään merkittävimpänä Vornholzin jalostusfilosofian edustajana koska oriin isoisoäiti Fabiola, joka menestyi vaativan tason estekilpailuissa, on myös alkuperäinen Vornholz kasvatti. Emä valtionvaliotamma Florenz on puhtaasti arvostetun Vornholzin tuotantoa Oripäivien voittajan ja Champion hevosten tuottajan Stedingerin kautta. Emän emän isä, kolme kertaa menestyksekkäästi Saksan Mestaruuksissa kilpailleen Dinard L:n ja vuosisadan ori Ramiron kautta perimä etenee jalostuslinjan perustajaan Pluchino xx:ään kuin myös Krol Walcaan ja Oxydiin.

Kuten Don Schufro, monet kuuluisat jalostusoriit ja suoritusoriit kuten Adelfos/Markus Fuchs (SUI), Aldato, Don Primero/Karin Rehbein, Pentagon’s Peron, Polany, Radetzky ja Rio Negro kuuluvat yli 50 jalostukseen hyväksytyn orin ryhmään tästä vahvasta suoritusperheestä. (Hannoverin linja 659, Holsteinin linja 8808), kuin myös huippu kouluhevoset Macbeth/Willi Schultheis, Malteser/Otto Lörke, Mariano/Dr. Josef Neckermann, Rubelit/Christine Stückelberger (SUI) ja Tiga/Heinz Lammers sekä kansainvälisesti menestyneet estehevoset Cindy Crawford/Piet Raymakers (NL), Elastique 2/Jörg Münzner (AUT), Enigk ja Feuerdorn/Hans-Günter Winkler. Fabina, Oldenburgin eliittitammanäyttelyn voittaja 2003 ja Finnländer, Oldenburgin Oripäivien hopeamitalisti v 2016, kuuluu myös tähän jalostusperheeseen.

Vornholzin jälkeläinen

Yhteisomistajat: Lone Bøegh Henriksen ja Helgstrand Dressage ApS, Tanskasta

Webdesign ©Pet-Web 2010