Delatio

Video

De Niro - Rubinstein I
*2004, musta, 170cm, Hannover

Hyväksytty: Oldenburg, Mecklenburg, Rhineland, Westphalia, Southern German Stud Books, FWB tammakohtaisella luvalla

Kausimaksu: 1200 € (+ alv. 7%)
vain pakaste

De Niro
Donnerhall
Donnerwetter
Ninette
Alicante
Akzent II
Wiesenelfe
St. Pr. St. Rubina
Rubinstein I
Rosenkavalier
Anzine
Donna
Diplomat
Winata


Kansainvälisen uran luonut suorituskyvyntestin voittaja

Suurikokoinen musta Delatio on näyttänyt laatunsa niin jalostuksessa kuin urheilussa. Vuonna 2007 ori, jolla oli todella hyvä ratsastettavuus, voitti suvereenisti, saaden erinomaiset tulokset kaikissa osakokeissa, Adelheidsdorfin oritestin, ja vuonna 2008 ori aloitti siitosuran Hollannissa. Oriin jälkeläiset ovat menestyneet korkealla tasolla ja ovat sijoittaneet isäoriinsa FN:n jalostusarviointien kärkiryhmään pistein 144. Miranda Rongen (NED) ratsastamana Delatio kvaalautui Saksan kouluhevosten kansallisiin mestaruuskilpailuihin, voitti Prix St.Georges ja Intermediaire I luokkia ja äskettäin ori sijoittui GP-luokissa Bianca Kasselmannin ratsastamana.

Sukutaulussaan ori yhdistää kouluhevosjalostuksen klassikot. Oriin isä De Niro, Oldenburgin Main Premium Ia – palkinnon voittaja, aloitti GP tasolla kilpailemisen menestyksekkäästi seitsemän vuotiaana, valmentajansa Dolf-Dietram Kellerin kanssa ori voitti sinisen ruusukkeen Hampurin Derbyssä ja kahdesti Saksan mestaruuden Ammattiratsastajien luokassa. Vuonna 2008 ori nimettiin vuoden Hannover oriiksi ja oria pidetään tällä hetkellä maailman menestyneimpänä elossa olevana kouluorina. Emän isä Rubinstein I, alun perin Oldenburgista, aloitti uuden aikakauden maailmanlaajuisessa kouluhevosjalostuksessa.

Diplomat, oriin kolmannessa polvessa, oli kansallisissa kisa- ja DLG maatalousmessutapahtumissa eniten palkittu ori.  Tämä voimakas tummanruunikko ori on pääosin jättänyt erittäin hyviä estehevosia. Oriin isoisoäiti on syntyisin täysveljen- ja siskon risteyttämisestä ja sen vuoksi sukuun on tullut kaksinkertainen annos arvokasta Wiesenbaum xx verta. Delatio edustaa Hannoverin perinteikästä tammaperhettä 262/Donauharfe (Doktorand I-Antritt-Antonius-Sporck-Schwabenpreis jne.), jonka synty ajoittuu 1900 luvun ensimmäiselle puolikkaalle. Tästä sukulinjasta ovat syntyneet jalostusoriit De Niros, Don Caruso, Dynamit, Graf Gotthard Z, Wiesengrund ja menestyksekkäät urheiluhevoset Liebelei 9/Helga Köhler kuin myös Antony FRH/Isabell Werth.

Todellinen klassikko kouluhevosjalostukseen!Webdesign ©Pet-Web 2010