Desperando

Video

Desperados - Warkant
*2009, tummanruunikko, 170cm, Hannover

Hyväksytty:
Hannover, Mecklenburg, Oldenburg, Rhineland, South German Stud Books, Westphalia, FWB tammakohtaisella luvalla

Kausimaksu: 800 € (+ alv. 7%) vain pakaste

Desperados
De Niro
Donnerhall
Alicante
Wie Musik
Wolkenstein II
Maskottchen
Wanessa
Warkant
World Cup I
Grandel
Lilie
Lanthan
Diestel v. Woehler


Menestyksekkäällä suvulla varustettu jalo ori

Desperando on loistava koulukandidaatti. Desperandon vakuuttavaa sivuprofiilia karakterisoi voimakas työntö, impulsiivisuus ja elastisuus. Ori korosti parhaita puoliaan 30-päivän testissään Schlieckaussa vuonna 2012 saaden koulupuolelta loppupisteiksi 8,41. Käynnistä ori sai unelmapisteet 9,5.

Oriin isässä, Desperadoksessa, täytyy kaikki ajankohtaisen Grand Prix tason oriin kriteerit: Kristina Sprehen kanssa ori on voittanut useita kansainvälisiä kisoja, he saivat Otto-Lörke palkinnon, vuonna 2012 Grande palkinnon sekä voittivat joukkuehopeaa Lontoon Olympialaisissa. Desperadoksen menestys alkoi jo vuonna 2010 voittaessaan German Dressage Derbyn Hampurissa, ja vaikutus jalostuksessa oli ilmiselvä kalliiden jalostukseen hyväksyttyjen orijälkeläisten, premieoriiden ja Bundeschampionin Doris Dayn myötä.

Emän isä Warkantista (Hannoverin Vuoden Ori vuonna 2002) on loistavia kouluhevosia jotka ovat tienanneet yli 900 000€ palkintorahoja - monet ovat menestyneet kansainvälisellä Grand Prix tasolla, kuten Wahajama Unicef, World Congress ja Olympiaratsu Wansuela Suerte. Musta monitaituri isä Lanthan löytyy kolmannesta sukupolvesta, ja tämän oriin jälkeläiset ovat tienanneet yli 500 000€ palkintorahoja. Dürkheimin ja Wittelsbachin ansiosta Desperandoksen linja muistuttaa paljon Beaulieun linjaa.

Me odotamme jännittyneinä oriin ensimmäisiä jälkeläisiä.

Desperando: Täysiverityyppinen Desperadoksen poika maksimaalisella liikelaadulla


Webdesign ©Pet-Web 2010