Diamonit

Diamond Hit – Santander H
*2003, tummanruunikko, 170 cm, Oldenburg

Hyväksytty:
Mecklenburg, Oldenburg, Rhineland, South German Stud Books, Westphalia, FWB tammakohtaisella luvalla

Kausimaksu: 1000 € (+ alv. 7%), vain pakasteDiamond Hit
Blue Hors Don Schufro
Donnerhall
Fiesta
Loretta
Ramino
Lassie
Francesca
Santander H
Sandro
California
Fabrice
Freiherr
Facett


Oldenburgin alueen mestari, näyttävä liikkuja ja kallein hevonen PSI huutokaupassa 2009

Diamonit oli tavoitelluin hevonen vuoden 2009 PSI huutokaupassa. Olemme iloisia siitä että uudet omistajat ovat päättäneet antaa oriin käyttöömme. Diamonit oli vakuuttava jo nuorena hevosena saavuttaen Premium arvon oripäivillään. 30-päivän testistään ori sai jopa 9.75 pisteitä ja vuonna 2007 ori oli upea voittaja Oldenburgin alueen mestaruuskisoissa. Tämä esimerkillinen liikkuja kilpailee tällä hetkellä medium tason koululuokissa mikä kuvastaa oriin ikää ja koulutustasoa, ja olemme vakuuttuneita että oriilla on loistava ura edessään kouluradoilla.

Isä Diamond Hit, joka on menestynyt Grand Prix tasolla, on tuottanut jälkeläisiä, jotka myytiin korkealla hinnalla huutokaupoissa vuonna 2009 sekä on isänä monille huipputason kisahevosille. Diamond Hitin jälkeläiset ovat tienanneet liki 80 000 euroa, kymmenen on jo voittanut vaativan tason koululuokkia ja yli 22 oriin jälkeläisistä on hyväksyttyjä oreja. Emän isä Santander H:ssa yhdistyy Sandro ja Contender, ja ori jättää jälkeensä huomattavan monipuolisia hevosia sekä koulu- että hyppykyvyllä.

Diamonitin varsat ovat uskomattoman kauniita rakenteeltaan ja vakuuttavat liikkeillään. Parhaiden esimerkkien joukossa on Premium ori Diatano Westfalenin 2009 oripäiviltä.

Omistaja: Eva-Maria Retter, München
Webdesign ©Pet-Web 2010