Don Frederic

Video

Don Frederico - Wolkentanz I
*2009, rautias, 170cm, Hannover

Hyväksytty:
Hannover, Mecklenburg, Oldenburg, Rhineland, South German Stud Books, Westphalia, FWB

Kausimaksu: 1000 € (+ alv. 7%)
vain pakaste, WFFS negatiivinen


Don Frederico
Donnerhall
Donnerwetter
Ninette
Cleopatra
Consul
Gatsby
What A Feeling
Wolkentanz I
Weltmeyer
Lovely
La Le Lou
Liberty M
Winnie Lou v. Wenzel


Champion ori, jolla on lupaava tulevaisuus jalostuksessa ja urheilussa

Don Frederic oli voittoja ori Mecklenburgin oripäivillä, esiintyen suvereenilla tavalla: merkittävä ori, jolla on täydellinen rakenne, häikäisevä tyyppi, ja harvinaisen laadukkaat perusaskellajit, joissa takajalkojen valtava aktiivisuus ja elastisuus ansaitsevat erityismaininnan. Ori toimii erinomaisesti myös satulan alla, oriin luontaiset kyvyt pääsevät myös silloin esiin ja ansaitsivat oriille vuonna 2012 30-päivän testistään Schlieckaussa ratsastettavuudesta vierasratsastajalta 9,75.

Oriin isä, Don Frederico, palkittiin vuonna 2012 Hannoverin Vuoden Oriina, voitti oripäivänsä ja oritestinsä sekä lukemattomia vaativan ja Pyhän Yrjö tason luokkia. Yli 1 100 jälkeläistä on rekisteröity kisahevosiksi, mukaan lukien kuuluisin niistä, moninkertainen vaativan (S-taso) tason luokkien voittaja Diva Royal, joka vuonna 2010 voitti nuorten Euroopan joukkuemestaruuden Stella Charlott Rothin kanssa, ja Dorothee Schneiderin kanssa Saksan maajoukkeelle joukkuehopeaa Lontoon Olympialaisissa. Myös Isabell Werthin erinomaisesti liikkuva Don Johnson, joka on voittanut monta Grand Prix luokkaa, on suoraan Don Fredericosta, josta on tähän mennessä syntynyt 36 jalostukseen hyväksyttyä orijälkeläistä mukaan lukien vuoden 2008 Nuorten Hevosten MM Dramatic.

Emän isä Wolkentanz I, joka oli koulutettu aina Grand Prix tasolle asti, oli aikoinaan oritestinsä voittaja ja Bundeschampionaatin voittaja. Wolkentanzista on 26 jalostukseen hyväksyttyä orijälkeläistä ja 40 vaativan tason (S) menestynyttä jälkeläistä. Ori keräsi palkintorahoina yli 425 000€.

Don Fredericin emä, valtionvaliotamma What a Feeling, tulee korkealle arvostetusta hannoverilaisesta emälinjasta 749/Eckenförde II, josta on myös Emma Hindlen Olympia- ja MM ratsu Lancet, sekä arvostetut oriit Argentan I ja II, Frenchman I ja II, Hochfein, Western Star sekä huippuholsteiner Cantus.

Don Frederic: Kouluhevonen, jolla on lupaava tulevaisuus!

Yhteisomistus: A-K Linsenhoff, Kronberg


Webdesign ©Pet-Web 2010