Feinrich

Video

Fürst Heinrich – Sir Donnerhall I
*2013, tummanruunikko, 170 cm, Oldenburg

Hyväksytty: Oldenburg, Mecklenburg, Rhineland, Southern German Stud Books, Westfalia, FWB tammakohtaisella luvalla

Tuoreen kausimaksu: 1200 € (+ alv. 7%)


Fürst Heinrich
Florestan I
Fidelio
Raute
Dawina
Donnerhall
Wibke
Gesina
Sir Donnerhall I
Sandro Hit
Contenance D
Gesine
Don Schufro
Gaby


Suvereenisti isoille areenoille

Feinrich oli vuonna 2015 Mecklenburgin 25:sien Oripäivien säkenöivä voittaja Redefinissä. Tämä upearakenteinen nuori urheiluhevonen on päivittäisessä työssään osoittautunut olevansa ainutlaatuinen luonteeltaan, loistava mielenlaadultaan ja erityisen laadukkaasti kaikissa askellajeissa liikkuva, mitkä seikat antavat vahvan pohjan odottaa menestystä tulevaisuudessa. Vuonna 2016 ori suoritti 14 päivän oritestin Schliekaussa päätyen tulostaulukon kärkiryhmään.

Feinrich on erityinen myös sukutaulunsa osalta. Oriin isä Fürst Heinrich oli 30 päivän oritestin voittaja 2001, Oldenburgin Oripäivien 2002 main premium -voittaja, 5-vuotiaien kouluhevosten Maailmanmestari 2003 Verdenissä ja ori on jättänyt 53 jalostukseen hyväksyttyä orijälkeläistä ja yli 100 valtionvaliotammaa. Fürst Heinrich, Van the Manin ja Fürstenballin isä, on jättänyt nämä kaksi Oldenburg champion oria ja eliittioriin Fürst Romancierin. Emä, eliittitamma Gesina, on jättänyt For Romance I:n (oripäivävoittaja 2011, main premium voittaja 2013) ja For Romance II:n (premium ori 2015), kaksi jalostusoria ja heidän täyssiskonsa valtionvaliotamman Fasinen, eliittitammanäyttelyn voittajan, ja vuonna 2015 Saksan kansallisen ratsastuskilpailun voittajan 6-vuotiaiden kouluhevosten luokassa ja PSI-huutokaupan kalleimman hevosen.

Emän isä Sir Donnerhall I on jo ansainnut statuksen ”trademark stallion”. Ori itse on ollut omien oripäiviensä toiseksi paras ori, aluemestari, oritestinsä ennätyksellinen voittaja, Kouluhevosten maailmanmestaruuskisojen toinen, Saksan kansallisten kisojen voittaja ja Main Premium voittaja. Oriilla on 94 hyväksyttyä orijälkeläistä ja lukuisa joukko huutokauppojen kalleimpia hevosia.

Kolmannessa polvessa on Don Schufro, Tanskan mestari ja Hong Kongin v 2008 Olympialaisten joukkuepronssin voittaja Andreas Helgstrandin ratsastamana sekä lukuisten voittajaoriiden isä.

Feinrich edustaan Hannoverin emälinjaa 713/Mosaik (by More Magic xx-Erich etc.), josta on syntynyt 10 jalostusoria; Chicky Lucky (LH Ldg./siittola Prussendorf), Diamond Dancer (yksityisesti omistettu ori DK), Esprit d' Amour (yksityisesti omistettu ori CAN), Furinos (yksityisesti omistettu ori Hann., Sanh.), Platino ja Voltaire (yksityisesti omistetut oriit NL) Jos Lansinkin ja Emiel Hendrixin (NL)) ratsastamina sekä kansainvälisesti menestyneet estehevoset Fandango R/Reinhard Hoffmann, P.S. Falkan/Franke Sloothaak (Voltairen täysveli) ja Grey Boy/Dirk Rauh.

Tämän päivän huippugenetiikka yhdistyy moderniin habitukseen!Webdesign ©Pet-Web 2010