For Romance II

Video

Fürst Romancier – Sir Donnerhall I
*2013, ruunikko, 170 cm, Oldenburg

Hyväksytty: Mecklenburg, Oldenburg, Rhineland, Southern German Stud Books, Westfalia, Hanover, FWB tammakohtaisella luvalla

Tuoreen kausimaksu: 1000 euroa

Fürst Romancier
Fürst Heinrich
Florestan I
Dawina
Ronja
Romancier
Edwina
Gesina
Sir Donnerhall I
Sandro Hit
Contenanse D
Gesine
Don Schufro
Gaby


Kauneuden kuningas, jolla huippuominaisuudet suorittamiseen

For Romance II oli 2015 Oldenburgin Oripäivien premium ori Vechtassa. For Romance II on lähes täydellinen tyypiltään ja rakenteeltaan. Tällaiselta modernin kouluoriin tulee näyttää! Orilla on kolme hyvää askellajia; matkaa voittava käynti, jossa ori kantaa itsensä hyvin, ravi, jossa on paljon elastisuutta, lapojen vapautta ja vahva takaosan työntö, laukka, joka suuntautuu ylämäkeen ja on joka askeleella matkaa voittava. For Romance II sai vahvistuksen korkealle laadulleen keväällä 2016 suorittaessaan Schliekaussa 14 päivän oritestin.

Kaikki viisi ensimmäisten sukupolvien oria sukutaulussa- Fürst Romancier, Sir Donnerhall I, Don Schufro, Sandro ja Gepard – ovat vaikuttaneet/vaikuttavat Schockemöhlen Oriasemalla. For Romance II on täysveli Oripäivä- ja suorituskyvyn testin voittajalle ja huutokaupan huippuhintaiselle For Romance I:lle ja Eliitti Shown, Saksan kansallisen kisan voittajalle ja PSIn Huutokaupan hintakärjelle Fasinelle ja puoliveli Mecklenburgin 2015 Oripäivien voittajalle Feinrichille. Merkillepantavaa on kolminkertainen linjaus sukutaulun aikaisemmissa polvissa Donnerhalliin ja kahdenkertainen Sandroon.

Isä Fürst Romancier oli Nuorten Kouluhevosten maailmanmestaruuskisoissa ja Saksan kansallisissa mestaruuskisoissa neljäs. Oriin jälkeläiset ovat menestyneet erittäin hyvin helpoissa ja noviisiluokissa, mistä johtuen isäori on sijoittunut jalostusarvolaskelmien indeksillä mitattuna FN:n kärkiryhmään. Viime vuosina Fürst Romancier on ollut usein Saksan kansallisissa mestaruuskisoissa sijoittuneiden sukutaulussa.

Emän isä Sir Donnerhall I on jo ansainnut statuksen ”trademark stallion”. Ori itse on ollut omien oripäiviensä toiseksi paras ori, aluemestari, oritestinsä ennätyksellinen voittaja, Kouluhevosten maailmanmestaruuskisojen toinen, Saksan kansallisten kisojen voittaja ja Main Premium voittaja. Oriilla on 94 hyväksyttyä orijälkeläistä ja lukuisa joukko huutokauppojen kalleimpia hevosia. Kolmannessa polvessa on Don Schufro, Tanskan mestari ja Hong Kongin v 2008 Olympialaisten joukkuepronssin voittaja Andreas Helgstrandin ratsastamana sekä lukuisten voittajaoriiden isä.

For Romance II edustaan Hannoverin emälinjaa 713/Mosaik (by More Magic xx-Erich etc.), josta on syntynyt 10 jalostusoria; Chicky Lucky (LH Ldg./siittola Prussendorf), Diamond Dancer (yksityisesti omistettu ori DK), Esprit d' Amour (yksityisesti omistettu ori CAN), Furinos (yksityisesti omistettu ori Hann., Sanh.), Platino ja Voltaire (yksityisesti omistetut oriit NL) Jos Lansinkin ja Emiel Hendrixin (NL)) ratsastamina sekä kansainvälisesti menestyneet estehevoset Fandango R/Reinhard Hoffmann, P.S. Falkan/Franke Sloothaak (Voltairen täysveli) ja Grey Boy/Dirk Rauh.

For Romance II: Olisi ihanaa tutustua oriin perimään!

Co-owner: Lone Bøegh Henriksen, Denmark

 

 

Webdesign ©Pet-Web 2010