Foundation

Video

Fidertanz - De Vito
*2008, ruunikko, 168 cm, Hannover

Hyväksytty:
FWB, Hannover, Mecklenburg, Oldenburg, Rhineland, South German Stud Books, Westphalia

Kausimaksu: 1600 € (+ alv. 7%)
WFFS negatiivinen

Fidertanz
Fidermark
Florestan I
Watonga
Reine Freude
Ravallo
Frühlingssonne
Donna Doria
De Vito
De Niro
Elfengold
Weniga I
Andiamo
Wenita


Oldenburgin oripäivien Premie voittaja 2012

Kun tarkastelee Foundationin suoritushistoriaa ja ensimmäisiä jälkeläisiä Vechtan oripäivien jälkeen voidaan todeta että 1-a premiepalkinnolla palkittu ori on täyttänyt kaikki odotukset: useat jälkeläiset oriin ensimmäisestä vuosikerrasta myytiin huippuhinnoin Vechtan ja Verdenin huutokaupoissa.

Foundationissa on karismaa, valtavaa matkaavoittavaa liikemekaniikkaa, aktiiviset takajalat jotka astuvat syvälle oriin alle, hieno ylämäkeen suuntautuva laukka ja valloittava luonne. Ori suoritti 30-päivän testinsä Schlieckaussa huippupistein: loppukokeessa kahdesti 10.0 ravista ja laukasta, 9.5 luonteesta ja yhteistyöhalukkuudesta sekä 9.25 ratsastettavuudesta. Oriin ensimmäinen startti nuorten hevosten kilpailuissa päättyi voittoon.

Oriin isä, Fidertanz, häikäisevä vuoden 2004 NRW oripäivien voittaja on menestynyt Intermediare I tasolla ja oriista on tähän mennessä 34 jalostukseen hyväksyttyä orijälkeläistä. Foundation on nuorempi täysiveli jalostusori ja Bundeschampionaatin finalisti Fiderstarille. Foundation tulee Hannoverilaisesta 569/Paninka emälinjasta, josta on tullut 30 jalostukseen hyväksyttyä oria, mukaan lukien Isabell Werthin moninkertainen Grand Prix voittaja Apache. Emän emä Wenigasta on 17-kertainen vaativien luokkien voittaja Queeny joka kilpaili menestyksekkäästi pikku Grand Prix Victoria Michalken kanssa, sekä myös Pyhä Yrjö-voittaja Lord Kathleen Kellerin kanssa.

Foundation: Omaa luokkaa oleva liikkumisen ihme
Webdesign ©Pet-Web 2010