Fürsten-Look

Video

Fürstenball – Londonderry
*2011, musta, 169 cm, Oldenburg

Hyväksytty: Hannover, Oldenburg, Westphalia, Mecklenburg, Rhineland, Southern German Stud Books, Sweden, DWB, FWB

Tuoreen kausimaksu: 1200 € (+ alv. 7%)
WFFS positiivinen


Fürstenball
Fürst Heinrich
Florestan
Dawina
Maradonna
Donnerhall
Marella
Lady Diamond
Londonderry
Lauries Crusador xx
Windsor Queen
Waluna
Weltmeyer
Antara


Oldenburgin Saddle Licensing tapahtuman kallein voittajaori sekä kouluratsastuksen suorituskyvyn testin voittajaori 2014.

Laatu satulan alla osoittaa tulevan tien ja tuo ratkaisevan parannuksen meidän kouluhevosjalostukseemme, näin lausui Dr.Wolfgang Schleppinhoff Oldenburgin Saddle Licensing tapahtumassa!

Fürsten Lookilla on iso annos karismaa. Oriin poikkeuksellisen hienostuneet piirteet mahdollistavat jalouden, mikä tulee vieläpä selvemmin esille oriin ollessa ratsastettuna. Kaikki kolme askellajia ovat äärimmäisen laadukkaat, oriin ratsastettavuus arvioinnit ovat huipputasoa. Oriin 30-päivän testi ei olisi voinut enempää todistaa tätä. Kouluosion lopulliset pisteet olivat 9,41, mikä on taso, mitä ei ole koskaan aiemmin saavutettu. Ori oli selkeästi kouluosion voittaja.

Jokainen sukupolvi sukutaulussa pitää sisällään Champion periyttäjän. Isä Fürstenball oli oripäiviensä voittaja, oritestinsä voittaja, Landeschampion ja Bundeschampion. Vuonna 2013 ori oli jo voittanut koulukisoja vaativalla/S tasolla ja hänestä tuli VTV Vuoden Ori Vechtassa.

Emä valtionvaliotamma Lady Diamond on tuottanut San Amour I:stä jalostukseen hyväksytyn ja oritestinsä suorittaneen orijälkeläisen San Severon ja Sandro Hitistä Bundeschampion kilpailuun osallistuneen Sardera S:n/Andreas M. Lady Diamondilla on täyssisko La Perla, jota ratsastaa Holga Finken. Tamma on Bundeschampionin voittaja ja puolisisko jalostukseen hyväksytylle oriille Du Moulin.

Emän isä Londonderry oli oripäiviensä ja Bundeschampionaatin voittaja sekä vuoden 2013 Hanover ori. Weltmeyer kolmannessa polvessa oli Bundeschampion, Oripäiviensä, suorituskyvyn kokeensa ja DLG voittaja.

Fürsten Look: Erinomainen esimerkillisten geeniensä kantaja.

Yhteisomistus: Lone Bøegh Henriksen, DK


Webdesign ©Pet-Web 2010