Fürstenball

Video

Fürst Heinrich – Donnerhall
*2006, tummanruunikko, 172 cm, Oldenburg

Hyväksytty: FWB, Hannover, Mecklenburg, Oldenburg, DWB, Puola, Rhineland, South German Stud Book, Westphalia

Tuoreen kausimaksu: 2000 € (+ alv.)
WFFS negatiivinen

Oriin jälkeläisiä

Fürst Heinrich
Florestan I
Fidelio
Raute
Dawina
Donnerhall
Wibke
Maradonna
Donnerhall
Donnerwetter
Ninette
Marella
Classiker
Maureen


Oripäivien voittaja, oritestin voittaja, 5-vuotiaiden Bundeschampionaatin voittaja – kerta kaikkiaan uniikki ori

Fürstenball asettaa rajapyykkejä: voittajaoriin isä, näin nuorella iällä ei enää voi odottaa enempää! Fürstenball oli vuoden 2008 oripäivien juhlistettu voittaja, ja oriin ensimmäisestä vuosikerrasta on vuoden 2012 Oldenburgin oripäivien voittajaori Follow Me joka myytiin oripäivien kalleimpana oriina (400 000€). Fürstenballin jälkeläiset seuraavat isänsä kavionjälkiä: Saksan Varsamestaruuksissa Champion orivarsa oli Fürstenballista, ja kymmenen parhaan joukkoon mahtui vielä toinenkin oriin jälkeläinen. Fürstenballin varsat ovat olleet huippulaadukkaita, ja niistä on usein maksettu kuusinumeroisia lukuja saksalaisissa varsahuutokaupoissa.

Fürstenball on lumoava ori. Maksimaalisessa keveydessään, yhteistyöhalukkuudessaan ja elastisuudessaan ori edustaa modernia kouluhevosta parhaimmillaan. Oriin nuorta uraa koristaa melkoisia rahapyykkejä: ori myytiin varsana 110 000 eurolla varsahuutokaupassa, juhlistettiin oripäivien voittajana, ja suorituskyvynkokeensa voittajana sensaatiomaisella kouluindeksillä 154.98 (9.0 tai korkeampi pistemäärä 16 kertaa ja 10.0 ratsastettavuudesta) sekä Bundeschampionaatin voitto 5-vuoitiaiden kategoriassa vuonna 2011. Ori sai huippupisteet, 9.5 ravista ja yleisvaikutelmasta, 10.0 käynnistä, 9.0 laukasta ja kuuliaisuudesta ja voitti lopulta mestaruuden pistein 9.4. Tätä ennen ori voitti Oldenburgin alueen mestaruuden pistein 9.1. Vuonna 2012 ori osoitti jälleen laadukkuutensa hyvillä sijoituksilla sekä alueellisissa mestaruuskisoissa ja Bundeschampionaatissa että Nuorten Hevosten Maailmanmestaruuskisoissa 6-vuotiaiden kategoriassa.

Fürstenballin menestys ei ole sattumaa. Oriin isä, Fürst Heinrich oli aikoinaan kouluratsastuksessa maailmanmestari ja oriista on 48 orijälkeläistä ja tällä hetkellä 38 S-tasolla kilpailevaa jälkeläistä, vaikka ori ehti vaikuttaa vain lyhyen hetken jalostuksessa.

Erityisesti emälinja Mon Amour, jonka alkuperä on Ranskassa, on omaa luokkaansa: tämä linja on tunnettu vuoden 2007 Oldenburgin oripäivien voittajasta Sieger Hit, toiseksi tulleesta oriista Hot Spot, aina kiehtovasta Desideriosta, koviin hintoihin nousseista varsoista ja monesta muusta. Fürstenballin suvusta löytyy myös legendaarinen kouluori Donnerhall. Holstein ja täysiverigeenit tuovat viimeistelevät jalontavat geenit seuraavissa sukupolvissa.

Yhteisomistus: Lone Boegh Hendriksen, TanskaJälkeläisiä

"Frank"
Fürstenball - Zilvannah - Flemmingh
Ori, syntynyt 17.4.2011
Varsa on myytävänä!
Peloton ja rohkea ylämäkeen liikkuva oripoika

Hannele Tommila / Kiahan Talli
050-331 6616 hannele.tommila@kiahantalli.fi

Webdesign ©Pet-Web 2010