Grey Flanell

Video

Gribaldi – Clavecimbel
*2010, tummanruunikko, 168 cm, Oldenburg

Hyväksytty:
Brandenburg-Anhalt, Mecklenburg, Oldenburg, Saxony-Thuringia, Rhineland, Southern German Studbooks, Westphalia, FWB tammakohtaisella luvalla

Tuoreen kausimaksu: 1500 € (+ alv. 7%)
WFFS negatiivinen

Gribaldi
Kostolany
Enrico Caruso
Kapstadt
Gondola II
Ibikus
Gloria VI
Onoeska
Clavecimbel
Statuar
Wendelin
Janoeska
Ferro
Zanoeska


Oldenburgin Main Premium Champion 2014

Grey Flanellin ensimmäisen vuosikerran varsat ovat olleet vahvasti esillä ja kuuluneet useiden varsanäyttelyiden ja huutokauppojen parhaimmistoon. Oriin erittäin karismaattisista ja hyvin liikkuvista jälkeläisistä premium palkittiin huomattavan suuri määrä. Varsoista 16 saavutti korkeita hintoja aina 70.000 euroon asti huutokaupassa. Grey Flanell varsan keskihinta Oldenburgin Eliittihuutokaupassa Vechtassa oli n 20.000,00 euroa. Schockemöhlen oriaseman varsahuutokaupassa Grey Flanellin jälkeläinen oli voittajavarsa ja myös muutkin oriin jälkeläiset olivat hintaluokan kärjessä.

Grey Flanellissa yhdistyy loistava tyyppi ja maskuliininen olemus kolmeen poikkeuksellisen hyvään askellajiin. Orilla näyttää saaneen syntymälahjanaan helppouden koottuihin liikkeisiin.

Vuoden 2013 loppussa ori suoritti Schlieckaussa 30-päivän testinsä vahvalla koulupuolen suorituksella. Vuonna 2014 ori voitti noviisiluokkia kouluratsastuskisoissa ja oli paras 4-vuotias ori Pavo Cup kisassa Hollannissa. Näiden hienojen tulosten perusteella ori palkittiin kouluhevosten Main Premium palkinnolla Oldenburgin Oripäivillä Vechtassa 2014.

Isä Gribaldi oli Trakehner Oripäivien voittajaori 1995 ja kansainvälisesti menestyksekäs Edward Galin kanssa. Vuonna 2008 ori nimettiin vuoden Trakehner oriksi. KWPN jalostuksessa ori jätti lukuisia huippuhevosia kuten World Cup voittajan Painted Blackin Anky van Grunsvenin ratsastamana, Grand Prix voittajan Sisther de Jeun Edward Galin ratsastamana, Peter Panin Beatriz Ferrer-Salatin ratsastamana, Pasternakin Coby van Baalenin ratsastamana, Girasolin Nadine Capellmannin ratsastamana, Zardin Firfodin Patrik Kittelin ratsastamana ja luonnollisesti, huippuoriin Totilaksen. Vuonna 2014 ori oli WBFSH:n kouluoriiden rankinlistan ykkönen.

Emän isä Clavecimbel oli Grand Prix’ssä menestyksekäs ja jätti jälkeensä muun muassa orijälkeläisen Havidoff, joka oli myös kansainvälisesti menestynyt kouluratsastuksessa. Janoeska, isoäiti, menestyi vaativalla ja S-tasolla esteissä ja isoisoäiti Zanoeska menestyi sekä esteissä että koulussa aina vaativalla ja S-tasolla. Kolmannessa polvessa oriin sukutaulussa on fundamenttiori Ferro, jota voidaan pitää yhtenä kaikkein merkittävimmistä kouluoreista läpi kouluratsastusurheiluhistorian. Ori voitti hopeaa Olympialaisissa, Kouluratsastuksen Maailmanmestaruuskisoissa ja Euroopan Mestaruuskisoissa. Seuraavana sukutaulussa on Holstein ori Farn, joka teki historiaa, erityisesti Hollannissa, erinomaisen orijälkeläisen Nimmerdorin ja lukuisten kansainvälisten urheiluhevosten ansiosta.

Sukutaulua on edelleen Trakehner ori Dorunto, josta kehittyi Hollannissa maailman luokan periyttäjä ollessaan isänä muun muassa Ideaalille Johann Hinnemannin ratsastamana ja useille Olympiatason kouluhevosille.

Co-owner: Gestüt Bonhomme, Berlin

Grey Flanell upeasti liikkuva tähtisuorittaja nyt ja tulevaisuudessa

Webdesign ©Pet-Web 2010