Last Man's Hope

Video

Last Man Standing - Conteros
*2007, ruunikko, 171 cm, OS-International

Hyväksytty: Hannover, Mecklenburg, Oldenburg, OS-International, Rhineland, South German Stud Books, Westphalia, Tanska, Ruotsi, FWB tammakohtaisella luvalla

Kausimaksu: 800 € (+ alv. 7%), vain pakaste

Last Man Standing
Lovari
Lasino
Donata II
Alandia
Landgraf I
Lida
Caletta
Conteros
Contender
Rawiena
Dorina IV
Caletto I
Zarin XIV v. Athlet Z


OS:n voittajaori, joka sai 10.00 irtohypyistä

Last Man’s Hopen hyppykyky ja lähes rajaton kapasiteetti olivat alusta lähtien vaikuttavia: Ori hyppäsi kevyesti ansaiten OS-Internationalin Voittajaoriin tittelin vuonna 2009, saaden suorituskyvyn testissään 10.00 irtohypyistä, 9.17 hyppykapasiteetista ja 9.0 sekä ratsastettavuudesta että rakenteesta. Samalla tavalla ori selvitti ensimmäiset kisansa ja saavutti voittoja ja korkeita sijoituksia noviisiluokissa ja helpoissa nuorten estehevosten luokissa 4-vuoden ikäisenä. ”Tämän voittajaoriin hyppykyky näyttää olevan rajaton ja hevosen rauhallinen suhtautuminen testeihin, joihin ori on osallistunut, on ollut syvästi vaikuttavaa”- näin oriitta kommentoivat orilautakunnan jäsenet.

Oriin isä, Last Man Standing, on jättänyt upean vuoden 2008 OS esikarsinnan voittajan Le Champ Askin. Last Man Standing oli paras esteori Redefinin esitarkastuksessa, hän suoritti erittäin hyvän 30 päivän testin ja oltuaan Venäjällä ori menestyi myös Saksassa intermediate tasolla. Emän isä Conteros voitti 12 1.50 m luokkaa ja sen isä Contender on yksi Holstein kantakirjan menestyneimpiä jalostusoreja. Last Man’s Hope polveutuu Holstein emälinjasta 5359, josta on myös syntynyt hyväksytty ori Landlord Z ja monia muita menestyneitä estehevosia. Oriin emän emä Dorina IV on jättänyt 1.50 m luokan voittajan Sultanin Calidosta.

Yhteisomistus: Schou & Skouboe, Denmark
Webdesign ©Pet-Web 2010