Lauterbach

Landor S - Contender
*2001, ruunikko, 170 cm, Oldenburg

Hyväksytty:
Mecklenburg, Oldenburg, Rhineland, South German Stud Books, Westphalia, FWB tammakohtaisella luvalla

Kausimaksu: 800 € (+ alv. 7%), vain pakasteLandor S
Landadel
Landgraf I
Novella
Fureida II
Godehard
Fureida
Coco
Contender
Calypso II
Gofine
W-Flamenca
Famos
Fidelitas


Kakkossijalla Oldenburgin jalostuksessa ja urheilussa

Kiistaton voittajaori OL-Internationalin estehevosten jalostusjärjestössä 2003. Saksan nuorten hevosten voittajan Landor S:n poika on erittäin vakiintuneesta Contender-Famos-Frivol xx emälinjasta. Orin emän isä Contender, joka on yksi tämän päivän merkittävistä estehevosista, on selkeästi leimannut jälkeläisensä. Hyväluonteinen Lauterback suoritti oritestinsä saaden huippupisteet 9.00 hypyistään. Ori on kauniin mallinen ja modernin hyppyhevosen tyyppinen. Varsojen oletamme olevan täysverityyppisiä.

Vuonna 2005, oriin kilpaillessa ensimmäistä vuottaan, se voitti useita kisoja ja osoitti tasalaatuista suoritustasoa mm Rastedessa sijoittuen hopeasijalle Oldenburgin maakunnan estemestaruuskisoissa.

Oldenburgin Vanhojen Oriiden paraatissa pääköörauksen yhteydessä Vechtassa, Lauterbach osoitti jälleen kerran ilmiömäisen hyppynsä laadun ja ori hyväksyttiin toiseksi parhaana jalostukseen.

Lauterbach on kaunis hevonen, jolla on modernin hyppyhevosen tyyppi; ori on perinyt täysverisen laadun, on isolinjainen ja hyvin elastinen liikkuja.


Webdesign ©Pet-Web 2010