L'Espoir

Lord Loxley – Warkant
*2006, ruunikko, 169 cm, Reininmaa

Hyväksytty:
FWB, DWB, Mecklenburg, Oldenburg, Rhineland, South German Stud Book, Westphalia

Kausimaksu: 800 € (+ alv. 7%), vain pakaste



Lord Loxley
Lord Sinclair
Lancinao
Cleopatra
Weltlady
Weltmeyer
Weinlady
Werenice
Warkant
World Cup I
Grandel
Gilty
Gelria
Andorra


4-vuotiaiden kouluorien toiseksi paras - 35-päivän testin paras Tanskassa

L'Espoir saavutti kaikkien aikojen korkeimman pistemäärän Tanskan 35-päivän testissä. Ori sai kolme kertaa täydet 10.0 - kahdesti laukasta ja kerran luonteesta - ja oriin matalin piste oli 9.0. Odensen CDI kilpailuissa ori voitti karsinnan pistein 9.1 ja oli 4-vuotiaiden kouluhevosten finaalissa toinen loppupistein 8.64. L'Espoir oli Mecklenburgin oripäivien kouluoriiden varachampion, ja ylivoimainen voittaja vuoden 2009 Tanskan oripäivillä. "Kun ori ravasi maneesin läpi oli oriin jokainen osa liikkeessä mukana. Oriilla on energiset jalat ja liikkeet menevät selän läpi" sanoivat tuomarit Redefinissä.

L'Espoirin isä on Bundeschampionaatin voittaja ja MM:n hopeamitalisti Lord Loxley. Lord Loxleylla on kymmenen vaativan luokan voittoa ja yli 23 jalostukseen hyväksyttyä orijälkeläistä, mukaan lukien lukemattomia premie arvon saaneita oreja, kuten Bundeschampionaatin voittaja Laetare. Oriin tytär FS La Noire oli Reinin Champion tamma ja Bundeschampionaatin voittaja. Lord Loxleytä, joka on Bundeschampionaatin ja Grand Prix voittajasta Lord Sinclairesta, pidetään yhtenä tämän päivän maailman parhaista koulupuolen oreista.

L'Espoirin ensimmäiset jälkeläiset ovat olleet kauniita ja ylivertaisesti liikkuvia. L'Espoir on häikäisevä liikkuja ja erinomainen ratsastaa.

Yhteisomistus: Priess Horses A/S, Tanska










Webdesign ©Pet-Web 2010