Messenger

Video

Montender - Baloubet du Rouet
*2007, ruunikko, 171 cm, Hannover

Hyväksytty:
FWB, Hannover, Mecklenburg, Oldenburg, OS-International, Rhineland, South German Stud Book, Wesphalia

Kausimaksu: 1000 € (+ alv. 7%), vain pakaste

Montender
Contender
Calypso II
Gofine
Jesprit
Burggraaf
Esprit
Barbie Girl
Baloubet du Rouet
Galoubet A
Mesange du Rouet
Samsara
Spartan
Pia


Kansainvälisiä huippugeeneja sarjoissa

Poikkeuksellinen, urheilullinen ori joka tulee suoraan huippuori Stakkaton emälinjasta. Messengerissä yhdistyy fantastinen hyppytekniikka upeaan suoritusasenteeseen ja erittäin arvokkaaseen, kansainvälisesti koeteltuun geeniperimään: - 10.0 irtohypyistä, 9.5 laukasta, 10.0 hyppykyvystä, 9.0 sekä suoritushalukkuudesta että rakenteesta – nämä johtivat 9.40 loppupisteisiin oriin 30 päivän suorituskyvyn testissä esteominaisuuksien arvioinnissa vuonna 2011. Vuonna 2012 ori voitti useita nuorten hevosten luokkia aina intermediare tasoa myöten, ja sijoittui parhaimpien joukkoon 5-vuotiaiden sarjassa Bundeschampionaatissa.

Isäori Montender oli sekä yksilö- että joukkuekisan Euroopan mestari Marco Kutscherin ratsastamana, saavutti yksilökisan ja joukkuekisan pronssimitalin Ateenan Olympialaisissa, oli v 2003 Saksan mestari ja v 2005 hopeamitalisti Saksan mestaruuskisoissa. Ori keräsi yli 578.000 euroa palkintorahoina ja lukuisat jälkeläiset menestyivät 1.50m tasolla, kuten esimerkiksi kaksinkertainen Bundeschampionaatin voittaja Monte Bellini, joka kisaa kansainvälisesti menestyen Philipp Weishauptin ratsastamana.

Messengerin emä, Barbie Girl, on kolminkertaisen World Cup voittajan ja v 2004 Olympiavoittajan tammajälkeläinen oriista Baloubet du Rouet, joka kuului Rodrigo Pessoan ratsastamana maailman menestyneimpiin suoritushevosiin. Barbie Girlin emä Samsara on täyssisko Eva Bitterin Bundeschampionoriille Stakkato, joka on ansainnut yli 1.2 miljoonaa euroa palkintorahoina ja jonka jälkeläisinä on 56 hyväksyttyä jalostusoria kuin myös lukuisia kansainvälisesti menestyviä suoritushevosia kuten Satisfaction/Marco Kutscher, Argelith Sambuca/Eva Bitter, Sammy Mad Jo/Marie Lütgenau ja monia muita. Messengerin isoäiti Samsaran jälkeläisiä ovat myös jalostusoriit Bolero de la Vie Z oriista Berlin, joka varsahuutokaupassa myytiin 29,000 eurolla, Figaro C oriista Berlin kuin myös For Pleasuren poika For Hero.

Messenger: Kansainväliset vaatimukset täyttävä urheilullinen suorittaja
Webdesign ©Pet-Web 2010