Métall

Video

Ferro - Ramiro Z
*1994, tummaruunikko, 169 cm, KWPN

Hyväksytty:
FWB, Hannover, KWPN, Mecklenburg, Oldenburg, Rhineland, SWB, South German Stud Book, Westphalia

Kausimaksu: 1000 € (+ alv. 7%) vain pakaste

Ferro
Ulft
Le Mexico
Pia
Brenda
Farn
Upianne
Edelweis
Ramiro Z
Raimond
Valine Z
Astrid
Marinier
Fernita


Euroopan Mestari ja Olympiavoittaja Uthopian isä

Métallia suositellaan kouluoriina kovimpiinkin vaatimuksiin. Poikansa Uthopian kautta ori on tehnyt kouluhistoriaa keveydessä, mekaniikassa sekä piaff- ja passagetaidoilla. Vakuuttavalla rakenteella varustettu ori kilpaili menestyksekkäästi Pyhä Yrjö-tasolla ja on tuottanut useita Grand Prix tason jälkeläisiä ja jalostukseen hyväksyttyjä oreja. Oriin kaikkein häikäisevin jälkeläinen on ehdottomasti Uthopia, joka voitti joukkuekultaa Rotterdamin Euroopan Mestaruuskilpailuissa, sekä joukkuekultaa ja henkilökohtaista hopeaa sekä Grand Prix Kürissä että Specialissa vuoden 2012 Lontoon Olympialaisissa. Ori sai usein täyden 10.0 ravistaan.

Métallista on useita jalostusoreja kuten Special D, Maserati, Memphis, Modjo, Uthopia ja Ufo. Lukemattomat jälkeläiset menestyvät vaativissa koululuokissa, mutta myös estepuolella jopa 150-luokissa kuten Rentall/Kate Levy. Oriin tytär Rabiola oli juhlistettu Grand Champion Amerikan Devonissa vuonna 2006. Métallin poika Ucento sijoittui parhaiden joukkoon Euroopan Nuorten Ratsastajien Mestaruuksissa vuosina 2009-2010.

KWPN:n mukaan Métall ansaitsi melkein heti erittäin korkean jalostusarvon, ja huomattavaa on korkea täysiveriaste, lähes 40%. Oriin isä Ferro voitti joukkuehopeaa vuoden 2000 Olympialaisissa Hollanin joukkueessa, sijoittui kuudenneksi Rooman maailmanmestaruuksissa ja toiseksi vuoden 1999 World Cupin finaalissa. Ferrosta on paljon huippuhevosia. WBFSH:n rankingissa ori on neljännellä sijalla. Ferrosta on jalostusori Rousseau, joka tuli toiseksi Nuorten Hevosten Maailmanmestaruuksissa, ja Rousseau onnistui tuottamaan kolme peräkkäistä Hollanin oripäivien voittajaa. Emän isä Ramiro kuuluu maailman kuuluisimpien orien joukkoon, ja oriista on lukemattomia kansainvälisiä mestaruushevosia kuten Olympiakultamitalisti Ratina Z.

Métall: Ilmestys missä yhdistyy täysiveri ja Hollannin huippugeenit

Yhteisomistus: Joop van Uytert, Hollanti
Webdesign ©Pet-Web 2010