Nintender

Namelus - Contender
*2002, tummaruunikko, 169 cm, Zangersheide

Hyväksytty:
Mecklenburg, Oldenburg, OS-International, Rhineland, South German Stud Books, Westphalia, Zangersheide, FWB tammakohtaisella luvalla

Kausimaksu: 800 € (+ alv. 7%), vain pakaste


Namelus R
Concorde
Voltaire
Flyer
Eamelusiena
Joost
Amelusiena
Nambia
Contender
Calypso II
Gofine
Sambia
Mephisto
Natalia II


OS esitarkastuksen Champion ori 2004 ja noviisiesteluokkien 12- kertainen voittaja

Nintenderin menestymiset kertovat kaiken; ori on voittanut kaksitoista kertaa noviisiluokkien estekisat aina 1.30 m luokkiin asti, hän sai puhtaan kympin hyppykyvystään ja 9.13 yleisindeksin 30-päivän testissään. Ori keräsi kunniaa nuoruudessaan OS esitarkastuksen Champion orina 2004.

Nintenderillä on valonnopeat reaktiot, ori on äärimmäisen varovainen ja ori taistelee kehässä suurella sydämellä. Ori keskittyy hypyn läpi viemiseen, minkä se tekeekin täydellisellä tekniikkalla. Nintenderin isä, Namelus R, on maaiman kuulun Roelofs Studin kasvatti ja polveutuu Joost-Abgar xx vahvasta suorituslinjasta. Tästä linjasta on syntynyt kymmenkunta upeaa oritta. Nintenderin isän isässä, Concordessa, virtaa Furioso II-Gotthard pojan Voltairen veri suonissaan. Voltaire on jättänyt monia kansainvälisiä huippuhevosia ja oria pidetään yhtenä Hollannin parhaista estehevosten tuottajista. Emän puolella Nintenderin sukutaulussa on Holsteinin linja 1907, mikä on tuottanut jalostukseen hyväksyttyjä oreja kuten Consulin ja Collinon ja myös World Cup voittajan Ankan Marcus Ehningin ratsastamana. Emän emän emä Natalia on vahvasti liikkuvan Fiorellon täyssisko. Nintenderin jälkeläiset ovat täysverityyppisiä, niillä on urheiluhevosen muoto ja ne liikkuvat elastisesti.
Webdesign ©Pet-Web 2010