San Amour

Video

Sandro Hit - Plaisir d'Amour
*2004, mustaruunikko, 172 cm, Oldenburg

Hyväksytty:
FWB, Hannover, Mecklenburg, Oldenburg, OS-International, Rhineland, South German Stud Book, Westphalia, Zangersheide

Kausimaksu: 1300 € (+ alv. 7%) WFFS negatiivinen

Oriin jälkeläisiä

Sandro Hit
Sandro Song
Sandro
Antenne II
Loretta
Ramino
Lassie
Puppenfee
Plaisir d'Amour
Pik Bube I
Fleur
Ariola
Figaro
Arithmetik


Oripäivien ja Bundeschampionaatin voittajien isä

San Amour on laadukas, kansainvälisesti suosittu ori, joka ideaalin rakenteen ja modernin tyypin lisäksi omaa erittäin hyvän kokoamiskyvyn ja kyvyn vaativiin koululiikkeisiin. Vuosi 2012 oli loistava jalostuksellisesti: San Amourin tytär, Soiree d'Amour voitti Kira Wulferingin kanssa sekä aluemestaruuden että Bundeschampionaatin 3-vuotiaiden tammojen ja ruunien kategoriassa. Myös Shakira W sijoittui korkealle, molempien tammojen emät olivat muuten trakehnereita. Jalostukseen hyväksytty Special Agent Amour oli jälleen vuonna 2012 sijoittuneiden finalistien joukossa, kuten myös vuotta aikaisemmin. San Riant (Vechta) ja Starlight Express (premieori, Münster-Handorf) nostavat nyt 9-vuotiaan San Amourin jalostukseen hyväksyttyjen jälkeläisten määrän 25:een, mukaan lukien myös vuoden 2011 Etelä-Saksan oripäivien voittajan Sandbrinkin.

Huomattavan moni tammajälkeläinen oriin kahdesta ensimmäisestä vuosikerrasta on saanut valtionvalioarvon eri jalostusalueissa. Oldenburgin eliittitammashowsta kehkeytyi varsinainen San Amour festivaali: yhdeksän tytärtä hyväksyttiin, neljä pääsi mukaan Brillant kehään joissa sijoitukset olivat toinen, kolmas, neljäs ja yhdeksäs. Vuonna 2012 San Amourilla oli neljä tytärtä Westfalenin eliittitammanäyttelyssä, enemmän kuin kenelläkään muulla oriilla.

Oriin hienoja jälkeläisiä on joka vuosi mukana eri huutokaupoissa. Vuonna 2011 Stern von Afrika voitti Oldenburgin aluemestaruuden ja sijoittui toiseksi Bundeschampionaatin 3-vuotiaiden tammojen ja ruunien luokassa.

San Amour oli premieori ja huutokaupan kärki Oldenburgin oripäivillä Vechtassa vuonna 2006. Vuonna 2008 ori otti oritestinsä kärkipaikan kouluindeksissä (ratsastettavuus 9.5) ja kvalifioitui Bundeschampionaatin finaalin missä ori myös sijoittui.

San Amourin emä Puppenfee on vakuuttava liikkuja ja Oldenburgin varachampion tamma. Puppenfeesta on myös San Amourin täysisisko Auguste Victoria, vuoden 2008 Oldenburgin alueen mestari, ja myös San Amourin täysiveli joka hyväksyttiin jalostukseen vuonna 2012. Ori on jalostettu suorittamaan: emän isä Plaisir d'Amour menestyi Grand Prix luokissa ja osallistui vuoden 1998 maailmanmestaruuskilpailuihin. Figaro ja täysiverinen Kronprinz tuottivat kovia kilpahevosia.

San Amour: Takuuvarmaa jälkeä jättävä jalostusoriJälkeläisiä

Wendy Carrus
San Amour - Dorina R - Davignon II
Tamma, syntynyt 24.5.2010
Carrus Dressage

Riverbank Sancreo
San Amour - Riverbank Expensive - Riant
Ori, syntynyt 14.5.2010
Varsa on myytävänä!
Riverbank Stable

Fée Clochette Carrus
San Amour - Dorina R - Davignon II
Tamma, syntynyt 26.5.2009
Carrus Dressage

Webdesign ©Pet-Web 2010