Sandokan

Stakkato - Landor S
*2008, musta, 168 cm, Hannover

Hyväksytty: Hanover, Oldenburg, OS-International,
Mecklenburg, Rhineland, Southern German Stud
Books, Westphalia, FWB tammakohtaisella luvalla

Kausimaksu: 1200 € (+ alv. 7%), vain pakaste

Video

Stakkato
Spartan
Servus
Gotthilde
Pia
Pygmalion
Goldfeder
Lare
Landor S
Landadel
Fureida 2
Geona R
Graf Grannus
Doloris


Loistava Bundeschampion 2013 voittaja

Ori oli selkeä vuoden 2013 Bundeschampionaatin ennakkosuosikki Warendorfissa, ja ori ei pettänyt odotuksia; ori sai kahdesti 9.5 kvaalikisoissa, ja 9.5 ja 9.7 finaalissa, mikä on tuloksena ainutkertaista kilpailun viimeisen 20 vuoden historiassa. Jo Adelheidsdorfin v 2012 suoristuskyvynkokeessa Sandokan vakuutti; Ori sai hyppykyvystään täyden 10.00. Oriin ensimmäinen jälkeläisluokka syntyy vuonna 2014.

Huomattavaa Sandokanin sukutaulussa on Bundeschampion voittajien Stakkaton (1998) ja Landor S:n (1997) verilinjojen yhdistyminen. Stakkato on hallinnut FN:n jalostusarvotilastoja esteoriiden osalta 12 kertaa peräkkäin. Stakkato voitti Eve Bitterin ratsastamana vuoden 1998 Hanoverin Estemestaruuden Dobrockissa ja Bundeschampionaatin Warendorfissa. Vuosina 2003 ja 2010 Eva Bitter voitti Stakkatolla Saksan mestaruudet.

Emän isä Landor S voitti Bundeschampionaatin 6-vuotiaana estehevosena vuonna 1997 ja jatkoi suorituksia voitokkailla S luokilla. Landor S:n pojat, Lovis Corinth ja Lauterbach, saavuttivat Champion oriin arvon Oldenburg-International (OI) estekantakirjan oripäivillä. Kaiken kaikkiaan hyväksyttyjä orijälkeläisiä on nyt peräti 33. Kisa-areenoilla orijälkeläiset menestyvät vuosi toisensa jälkeen ja ori nimettiinkin ansioidensa mukaisesti Vuoden Hannover Oriiksi vuonna 2004.

Sandokan on kuusi kertaa linjasiitetty Hanoverin hyppylegendaan Gotthardiin; kahdesti Stakkaton kautta, kerran Lando S:n kautta ja kolme kertaa Graf Grannuksen kautta. Sukutaulua on lisäksi vahvistettu täysverioriilla Daimyo xx, Graphit ja Wortschwall, Warwick Rexin isäori.

Sandokan on lähtöisin Hannoverin emälinjasta 381/Feldblümchen (Feldhahn-Allwieder), joka on peräisin perinteiseltä Hannoverin Hänigsen asemalta. Tästä emälinjasta on syntynyt 23 hyväksyttyä oria mm Accellerator (CZE), Caravazzo (Redefin valtionsiittola), Check In ( Oldbg.), Corghano (Oldbg.), First Gotthard (Oldbg., USA), Flomeyer (AUT), Fürstengold (Dillenburg valtionsiittola), Fürstenstolz (Oldbg.), Granit (SWE), Ingold (Rhpfs.), Maronjo (USA) ja Polygraf (Westf.) ja kansainvälisesti suorittavat estehevoset Effra/Jaime Azcarraga (MEX), Elwood/Carsten-Otto Nagel, Wanja 129/Norbert Nuxoll ja Lady Liberty/Gilbert Böckmann.

Sandokan: Tässä oriissa on kaikki!


Webdesign ©Pet-Web 2010