Sandro Boy

Video

Sandro - Grannus
*1993, ruunikko, 170 cm, Oldenburg

Hyväksytty: FWB:hen ja kaikkiin kantakirjoihin

Kausimaksu: 2000 € (+ alv. 7%), vain pakasteSandro
Sacramento Song
Sicambre
Easter Gala
Dürte
Wahnfried
Velour
Wiadora
Grannus
Graphit
Odessa
Walide
Argentinus
Waldamme


World Cup voittaja, jolla on loistava tyyppi: Unelmien ori

Sandro Boy ja ratsastajansa Marcus Ehning ovat tehneet historiaa kansainvälisessä estemaailmassa: yhdessä he ovat tienanneet yli 1,2 miljoonaa euroa palkintorahoina. He voittivat World Cupin finaalin Kuala Lumpurissa, ja mm. Frankfurtin Grand Prix luokan sekä sijoittuivat toiseksi Riders Tourin finaalissa vuonna 2010. Sandro Boy sai oritestissään täyden 10.0 hyppäämisestään, ja voitti 25 vaativan S-tason luokkaa.

Siitä huolimatta, että oria ensimmäisten jalostusvuosien aikana käytettiin suhteellisen vähän, on ensimmäisistä vuosikerroista tullut kansainvälisiä urheiluhevosia. Yksi niistä on Sabrina, joka menestyi Marcus Ehningin kanssa, esim. voitot vuoden 2010 Grand Prix luokissa Dortmundissa ja Pariisissa ja hopea Riders Tourissa. Vuonna 2011 he voittivat s'Hertogenboschissa ja sijoittuivat parhaiden joukkoon Lontoossa, Leipzigissä, Bordeaux'ssa, Valenciassa, Monte Carlossa, Pariisissa, Münchenissä, Hannoverissa ja Oslossa. Sabrina on tienannut yli 640 000€ palkintorahoina.

Tähän mennessä Sandro Boysta on yhdeksän jalostukseen hyväksyttyä orijälkeläistä, mukaan lukien 150-luokkien menestyjä Saccor, jonka jälkeläiset ovat myös pärjänneet samalla tasolla. Sandro Boy Junior voitti useita nuorten hevosten luokkia ja on myös sijoittunut 150-tasolla, Sandro Man de L menestyi kansainvälisesti Johannes Ehningin kanssa.

Sandro Boy, klassisen Sandro-Grannus-Argentinus-Damokles jalostuslinjan kasvatti, edustaa hyvin menestynyttä Westfalenilaista emälinjaa. Tästä emälinjasta on 150-luokkien jalostusori Grasco, Olympiakultaa joukkuekisassa Wolfgang Brinkmannin kanssa voittanut Pedro, Bundeschampionaatin finalisti Granius joka myytiin Meksikoon, ja monia muita.

Sandro Boy: Miljoonia tienannut World Cup voittaja jolla on häikäisevä ulkonäkö!

Omistaja: Judith Gölkel, Borken


Webdesign ©Pet-Web 2010