Sandro Hit

Video

Sandro Song - Ramino
*1993, musta, 172 cm, Oldenburg

Hyväksytty: kaikkiin kantakirjoihin

Kausimaksu: 1500 € (+ alv. 7%) WFFS negatiivinenSandro Song
Sandro
Sacramento Song
Dürte
Antenne II
Gepard
Antenne
Loretta
Ramino
Ramiro Z
Dombuche
Lassie
Welt As
Lucie


Jopa eeppisen merkityksen omaava moderni sankariori

Legenda täyttää 20 vuotta! Sandro Hitin merkitys koulujalostukselle maailmanlaajuisesti on lähes eeppinen. Täysverityyppinen, moderni, harmoninen, vahvasti liikkuva ja lahjakas ori jolla on kiehtovaa karismaa. Sandro Hitin jälkeläiset valloittivat markkinat ja tekivät isästään uuden modernin linjan perustajan.

Oriin jalostussuoritukset ovat täynnä superlatiiveja: huutokauppojen hintahuippuja varsoista ratsuihin, yli 180 jalostukseen hyväksyttyä orijälkeläistä, mukaan lukien oripäivien voittajia, Grand Prix voittajia ja Olympiaosallistujia. 181 tammaa on saanut valtionvalioarvon, lukemattomia jälkeläisiä on myyty huippuhinnoin huutokaupoissa, esim. unohtumaton kaksinkertainen Bunndeschampionaatin voittaja Poetin, joka myytiin 2,5 miljoonalla eurolla, Bundeschampionaatin voittaja San Doncisco huutokaupattiin 580 000 eurolla ja monia muita. Vuosina 2010-2012 Sandro Hit on voittanut USEF/Performance Horse Registry Leading Sire palkinnon parhaana kouluoriina Amerikassa.

Tähän mennessä Sandro Hitillä on yksitoista Bundeschampionaatin voittajaa. Viime vuoden Nuorten Hevosten Maailmanmestaruuksissa oli useita Sandro Hitin jälkeläisiä finaalissa. Premieori Sir Donnerhall II voitti pronssia vuonna 2012. Molemmat Nürnberger Burgpokaalin finalistit, Sorento OLD (2011) ja moninkertainen Grand Prix voittaja Sancisco OLD (2009) ansaitsivat Oldenburgin oripäivillä "VTV-Dressage Stallion of the Year" palkinnot.

Sandro Hit oli itse häikäisevä Bundeschampionaatin voittaja ja Nuorten Hevosten 6-vuotiaiden maailmanmestari. Oriin emästä Lorettasta on Sandro Hitin lisäksi merkittävät jalostusoriit Royal Hit ja Grand Prix voittaja Diamond Hit. Lorettaa voitaneen pitää sukupolvensa maailman vaikutusvaltaisimpana tammana.

Sandro Hit: Modernin kouluhevoskasvatuksen jalokivi
Webdesign ©Pet-Web 2010