Sezuan's Donnerhall

Video

Sezuan - Sir Donnerhall I
*2015, 168 cm, Oldenburg

Hyväksytty: Oldenburg, Mecklenburg, Rhineland,
Westphalia, South German Stud Books

Kausimaksu: 1000 € (+ alv. 7%)
Sezuan
Zack
Rousseau
Orona
Don Romina
Don Schufro
Laina
Siola
Sir Donnerhall I
Sandro Hit
Contenanse D
Dubiola
Don Schufro
Rubiola


Terveiset Donnerhallilta

Legendaarinen Donnerhall esiintyy tämän oriin sukutaulussa kolme kertaa. Sezuan's Donnerhall on elegantti maksanrautias, josta tunnistaa hyvin Donnerhallin. Ori on raamikas ja rungoltaan harmoninen, askellajeissa on paljon potentiaalia ja ratsastettavuus on erinomainen. Ori on myös erittäin hyvä luonteinen, luonnostaan rauhallinen tyyppi.

Oriin isä Sezuan on kolminkertainen nuorten hevosten maailmanmestari, ja epäilemättä yksi tämän hetken suosituimmista jalostusoreista. Sezuanin urheilu- ja jalostusura on ollut menestyksekäs, oritestissään Sezuan saavutti ennätysmäisesti kymmenen kertaa 10.0 pisteet. Osallistuessaan nuorten hevosten maailmanmestaruuksiin ori sai aina askellajeistaan 9.5-10.0 pistettä. Sezuanin ensimmäisen vuosikerran varsoista on maksettu kovia hintoja, ja siitä on myös ensimmäiset jalostukseen hyväksytyt oriit kuten Oldenburgin premieori Sam ja Saksan Vice Champion Secret.

Oriin emästä on myös toinen jalostukseen hyväksytty ori (i. Vivaldi), ja emän täyssiskosta Sibiolasta on Don Furitellista (i.Fürstenball, yksityisomistuksessa Ruotsissa) jalostukseen hyväksytty ori.

Emän isä Sir Donnerhall I on jo ansainnut paikkansa tavaramerkkioriina. Ori oli oripäiviensä reserve champion, alueensa voittaja, ennätyksentekijä oritestissään, nuorten hevosten maailmanmestaruuksissa hopealla, Saksan aluemestari ja main premium palkittu, ja Sir Donnerhallilla on jo yli 100 jalostukseen hyväksyttyä jälkeläistä. Sir Donnerhallin jälkeläiset ovat myös olleet useiden huutokauppojen kalleimpia hevosia. Kolmannesta polvesta löytyy Don Schufro, Tanskan mestari ja joukkuepronssimitalisti 2008 Hong Kongin Olympialaisissa Andreas Helgstrandin kanssa. Emän emä Dubiolasta on yhdistettynä Sandro Hitiin kaksi jalostukseen hyväksyttyä oria, mukaan lukien San Schufro, joka on ollut menestyksekäs S-tasolla Kristin Biermannin kanssa. Myöhemmistä polvista löytyvät Rubinstein I, Furioso II ja Miracolo xx takaavat oriin suoritusgeenit.

Sezuan’s Donnerhall edustaa Oldenburgin linjaa 104/Gula (Kimme-Diedrich). Tästä Heidemei linjasta polveutuu yksitoista jalostukseen hyväksyttyä oria, mm. Almati, Uruguay ja Quick Star IV, sekä Oldenburgin 1980 Champion tamma Fichu (i. Furioso II) ja kansainvälisesti menestynyt estehevonen Wichenstein/Florian Meyer zy Hartum.

Sezuan's Donnerhall kulkee edeltäjiensä jalanjäljissäWebdesign ©Pet-Web 2010