Sir Donnerhall

Video

Sandro Hit - Donnerhall
*2001 tummaruunikko, 171 cm, Oldenburg

Hyväksytty:
FWB, Ranska, Italia, Hannover, Mecklenburg, Oldenburg, Rhineland, Puola, SWB, South German Stud Book, Westphalia

Kausimaksu: 1800 € (+ alv. 7%) WFFS negatiivinen

Oriin jälkeläisiä

Sandro Hit
Sandro Song
Sandro
Antenne II
Loretta
Ramino
Lassie
Contenance D
Donnerhall
Donnerwetter
Ninette
Contenance II
Feldherr
Contenance


Yksi varmimmista saksalaisista kouluhevosperiyttäjistä: Isä maailmanmestareille, hintahuipuille ja oripäivien voittajille

Sir Donnerhall I tekee historiaa. Vuonna 2012 ori oli jälleen valokeilassa: oriin poika Sa Coeur oli 5-vuotiaden voittaja Nuorten Hevosten maailmanmestaruuksissa ja huutokaupattiin myöhemmin PSI-huutokaupan kalleimpana hevosena 2,31 miljoonalla eurolla. FN:n jalostusarvostatistiikassa Sir Donnerhall on jo vuosia rankattu kärkihevosten joukkoon. Ori itse palkittiin oripäiviensä varachampionina, vuonna 2005 1-a premieorina, vuonna 2006 Bundeschampionaatin voittajana sekä Nuorten Hevosten maailmanmestaruuskilpailujen 5-vuotiaiden hopeamitalistina, ja ori on nuoresta iästään huolimatta vakiinnuttanut paikkansa merkittävien jalostusoriiden joukossa.

Sir Donnerhallilla on jo 80 jalostukseen hyväksyttyä orijälkeläistä, mukaan lukien NRW oripäivien voittajan ja Bundeschampionaatin kakkosen Silbermondin, voittajaoriit Sir Nymphenburg I ja Sir Schiwago Etelä-Saksan oripäiviltä sekä useita muita premieoreja kaikista saksalaisista kantakirjoista.

Sir Donnerhallin jälkeläiset ovat jo vuosia olleet hyvin edustettuina Bundeschampionaatin finaaleissa ja mitalisijoilla: Vuonna 2012 jalostukseen hyväksytty Sir Heninrich oli Oldenburgin alueen mestari ja toisena 4-vuotiaiden kategoriassa Bundeschampionaatin finaalissa, ja Stanford voitti pronssia 3-vuotiaiden oriiden kategoriassa.

Yli 50 tytärtä on palkittu valtionvalioarvolla. Oriin tytär Assandra oli ehdolla Itävallan parhaaksi 3-vuotiaaksi tammaksi.

Sir Donnerhallin jälkeläiset ovat yhtä haluttuja kuin ennenkin: maitovarsa myytiin 60 000 eurolla AOS-huutokaupassa ja PSI-huutokaupassa oli mukana seitsemän oriin jälkeläistä. Niistä Sir Caramellosta maksettiin 500 000€ ja South Coastista jopa 520 000€. Sir Donnerhall pitää paikkansa suosittujen huutokauppahevosten isänä, oriin jälkeläisiä myydään säännöllisesti kuusinumeroisilla luvuilla.

Sir Donnerhall: Nuori, erittäin moderni ori joka on vakiinnuttanut paikkansa jalostuksessaJälkeläisiä

Quelle Belle Carrus
Sir Donnerhall - Weltliesel - Weltmeyer
Tamma, syntynyt 8.5.2010
Carrus Dressage

Prince Vaillant Carrus
Urone - Krack C - Weltmeyer
Ori, syntynyt 23.5.2010
Carrus Dressage

Sans Étoile Carrus
Sir Donnerhall - Weltliesel - Weltmeyer
Tamma, syntynyt 25.4.2009
Carrus Dressage

Pecco Carrus
Sir Donnerhall - Weltia - Weltcup BRD
Ruuna, syntynyt 7.6.2007
Varsa on myytävänä!
Carrus Dressage

Webdesign ©Pet-Web 2010