Sir Shutterfly

Silvio I - Forrest xx
*2002, ruunikko, 167 cm, Hannover

Hyväksytty: Hannover, Mecklenburg, Oldenburg, OS-International, Rhineland, South German Stud Books, Westphalia, Ranska, FWB tammakohtaisella luvalla

Kausimaksu: 800 € (+ alv. 7%), vain pakaste


Silvio I
Sandro
Sacramento Song
Dürte
Gelbkatze
Gepard
Rhodedendron
Famm
Forrest xx
Gernegross xx
Flut xx
Galana
Gardestern
Wiesenfreude


Poikkeuksellisen jalo Shutterflyn täysveli

Tällä modernilla, jalolla ja poikkeuksellisen kevyesti liikkuvalla Hannover oriilla on ykkösluokan sukutaulu. Sir Shutterfly on Meredith Michaels-Beerbaumin loistavan hyppääjän Shutterflyn täysveli. Meredith ja Shutterfly ovat voittaneet 55 1.50m luokkaa, Aachenin GP:n 2005, henkilökohtaisen pronssimitalin v2006 Maailman Mestaruuskisoissa, v2007 Mannheimin Euroopan Mestaruuskisat, v2008 neljännen sijan Hong Kongin Olympialaisissa ja v 2009 World Cupin Finaalin Las Vegasissa. Shutterfly on voittanut yli 3.29 miljoonaa euroa palkintorahoina.

Sir Shutterfly sai erinomaiset pisteet 30 päivän testissään; 10.0 skoupista, 9.75 ja 9.5 hyppykyvystä ja tekniikasta, 9.0 temperamentista ja luonteesta. Ori kvalifioitui Bundeschampionaattiin viiden vuoden ikäisenä ja kisaa nyt 1.50m tasolla. Isä Silvio on täysverityyppinen ori ja menestynein Sandron pojista jälkeläisten suorituskyvyllä mitattuna. Emä, Famm, Vuoden 2007 Hannover tamma, on jatkuvasti tuottanut huippuhevosia kuten Shutterflyn, hyväksytyn oriin Salut Bonheurin, yksi tamman orivarsoista myytiin 50.000 eurolla Hannover huutokaupassa. Tamman jälkeläisiä ovat myös Remedi D Roulettosta, menestynyt estehyppääjä Italiassa, Spilo D Santinista, joka voitti Israelin World Cupin ja Let’s Fly Lordanosta Rooman GP:n voittaja Rodrigo Pessoan ratsastamana. Fammin orivarsa Quintenderistä myytiin 120.000 eurolla. Sir Shutterflyn täyssisko, Shuttergirl varsoi Quintenderistä varsan, joka myytiin 40.000 eurolla.

Sir Shutterflylla on menestyneen tammalinjan jalostavat geenit.
Webdesign ©Pet-Web 2010